هعی خیلی دلم برا خودم میسوزه کاش بش رو نداده بودم کاااااش برنمیگشتم بهش ی بار ی ماه کات کردم انقد ال ...
ادم بی لیاقت بی لیاقته عزیزم ، گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ فکرش رو نکن اون بی لیاقتیش رو ثابت کرده چیزی از ماکم نمیشه، فقط من بعد باید حواسمون باشه تا از بابت کسی مطمئن نشدیم لازم نیست صدمون رو براش بذاریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونی چیه انقد الان داره پیشرفت میکنه و خوشحاله از خدا گله دارم پس من ی سال بازیچه بودم؟پیجش شده صد ...
فکر میکنی عاقبت به خیر شده؟ اون هیچوقت نمیتونه لذت یه رابطه عاشقانه واقعی رو بچشه، حتی اگه به اونیکه میخواد برسه بازم تنوع میخواد و دنبال تجربه جدیده، چون هیچ چیزی براش کافی نیست، نمیتونه حس خالصانه داشته باشه، ما نمیدونیم کی؟ فقط برای خودمون میتونیم ارامش بیشتر بخوایم کنار ادمای درست
دوس دارم برگرده و داغونش کنم سه ماهه درست غذا نخوردم ۵کیلو وزن کم کردم حالم بده
حق میدم بهت ولی به این فکر کن با جبران کارش اعتماد تو دوباره برمیگرده؟ روحت، وجدانت، شخصیتت اجازه میده دست به یسری کارا بزنی؟ اون بی شخصیتی خودش رو ثابت کرده انگار یه برچسب درشت زده رو خودش که من اینم
بهترین کاره بیخیالی رها کردن درک داشته باشه حس پشبمونی میاد سراغش که دیگه دیر شده، نداشته باشه هم که عین خیالش نیست این نشد یکی دیگه که من فکر میکنم اینجور کیسا گزینه دومن حتی اگر ادای مورد اول ذو دربیارن که پشیمونن چون مال خودمم همین بود دقیقا