2777
2789
عنوان

اونایی که پارتنر های سمی دارین بیاین چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 48 پست
هعی خیلی دلم برا خودم میسوزه کاش بش رو نداده بودم کاااااش برنمیگشتم بهش ی بار ی ماه کات کردم انقد ال ...

ادم بی لیاقت بی لیاقته عزیزم ، گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ فکرش رو نکن اون بی لیاقتیش رو ثابت کرده چیزی از ماکم نمیشه، فقط من بعد باید حواسمون باشه تا از بابت کسی مطمئن نشدیم لازم نیست صدمون رو براش بذاریم

سه سال دنبالم بود رفتم باهاش ی سال باهاش بودم کلی دعوام کرد آخرش و فحش داد چون عاشقش شده بودم و دلشو ...

برای منم دنبالم بود

همین که وابسته شدم

قهر و دعوا ها شروع شد

اخرم رفت با یه عنی مثل خودش 

گورش گم کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم بی لیاقت بی لیاقته عزیزم ، گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ فکرش رو نکن اون بی لیاقتیش رو ثابت کر ...

میدونی چیه 

انقد الان داره پیشرفت میکنه و خوشحاله از خدا گله دارم 

پس من ی سال بازیچه بودم؟

پیجش شده صد هزارفالوور

ماشین 

گوشی ایفون جدید همش خوشحاله و تفریح 

من فقط ورن کم کردم ریزش مو گرفتم لاغر شدم افسرده شدم

هعی خیلی دلم برا خودم میسوزه کاش بش رو نداده بودم کاااااش برنمیگشتم بهش ی بار ی ماه کات کردم انقد ال ...

شاعر میگه ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش 

یار ما چون نیستی با هر کی خواهی یار باش

میدونی چیه انقد الان داره پیشرفت میکنه و خوشحاله از خدا گله دارم پس من ی سال بازیچه بودم؟پیجش شده صد ...

فکر میکنی عاقبت به خیر شده؟ اون هیچوقت نمیتونه لذت یه رابطه عاشقانه واقعی رو بچشه، حتی اگه به اونیکه میخواد برسه بازم تنوع میخواد و دنبال تجربه جدیده، چون هیچ چیزی براش کافی نیست، نمیتونه حس خالصانه داشته باشه، ما نمیدونیم کی؟ فقط برای خودمون میتونیم ارامش بیشتر بخوایم کنار ادمای درست

فکر میکنی عاقبت به خیر شده؟ اون هیچوقت نمیتونه لذت یه رابطه عاشقانه واقعی رو بچشه، حتی اگه به اونیکه ...

دوس دارم برگرده و داغونش کنم 

سه ماهه درست غذا نخوردم 

۵کیلو وزن کم کردم حالم بده

دوس دارم برگرده و داغونش کنم سه ماهه درست غذا نخوردم ۵کیلو وزن کم کردم حالم بده

حق میدم بهت ولی به این فکر کن با جبران کارش اعتماد تو دوباره برمیگرده؟ روحت، وجدانت، شخصیتت اجازه میده دست به یسری کارا بزنی؟ اون بی شخصیتی خودش رو ثابت کرده انگار یه برچسب درشت زده رو خودش که من اینم 

حق میدم بهت ولی به این فکر کن با جبران کارش اعتماد تو دوباره برمیگرده؟ روحت، وجدانت، شخصیتت اجازه می ...

میخوام اون پیام بده التماسم کنه 

منم جوابشو ندم 

اینطوری قلبم آروم میشه فقط 

میخوام اون پیام بده التماسم کنه منم جوابشو ندم اینطوری قلبم آروم میشه فقط

بهترین کاره بیخیالی رها کردن درک داشته باشه حس پشبمونی میاد سراغش که دیگه دیر شده، نداشته باشه هم که عین خیالش نیست این نشد یکی دیگه که من فکر میکنم اینجور کیسا گزینه دومن حتی اگر ادای مورد اول ذو دربیارن که پشیمونن چون مال خودمم همین بود دقیقا

بهترین کاره بیخیالی رها کردن درک داشته باشه حس پشبمونی میاد سراغش که دیگه دیر شده، نداشته باشه هم که ...

روز ب روز امیدوارم بیادش 

من پیشرفت میکنم و اونم میاد ولی دیگ منم ک نمیخوامش