2777
2789
عنوان

شوهرم ینا میترسن کادوهای عروسی رو برداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر ایشون می‌گه جهیزیه کااااامل، یخچال پرررر، هزینه نصف نصف ولی کادوها برای من

خود استارتر میگن کادوها واسه عروس و داماده

نه فقط داماد

شما چطوری میگی داماد گفته کادوها برای من؟

مگه قرار نیست که زندگی مشترک باشه؛ پای هزینه که میرسه فقط داماد هست؟ پای هدیه و خرج عروس؟

خب مثلا وقتی داماد قرض کرده واسه خرج هردوشون بوده؛ پس هر دوشون بدهکارن و باید توی زندگی مشترک پولش رو جور کنن و بدهی رو بدن

مثلا میخوان خونه رهن کنن؛ سال دیگه پول پیش اضافه میشه؛ هردوشون مجبورن توی زندگی پول جمع کنن که بتونن خونه بگیرن

الان هم کادوها صرف هزینه هایی میشه که واسه دوتاشون هست

اینطوری که خود استارتر گفته، چند تکه از جهیزیه رو داماد خریده. به هرحال که عروس هم میتونست هرچی که نمیتونه نخره. خانواده مجبور نیستن بیشتر از توانشون کاری کنن. 

یخچال پر هم بگه ما رسممون نیست، مخصوصا که داماد هم یخچال خریده بگه چرا خانواده من پر کنن. (که البته خیلیا هم رسم ندارن یخچال پر کنن) بعد هم فوقش هدیه یه خانواده رو میتونن یکم وسایل یخچال بخرن. مجبور که نیستن ۲۰ کیلو گوشت و ۳۰ کیلو میگو و ۵۰ کیلو مرغ و ... بخرن. در حد یکی دو وعده کافیه. با یکم سبزیجات...

خود استارتر میگن کادوها واسه عروس و دامادهنه فقط دامادشما چطوری میگی داماد گفته کادوها برای من؟مگه ق ...

عزیزم خودشون نوشتن که شوهرش گفته هدایا روز عروسی باید به مادر من داده بشه من رو اون هدایا حساب کردم 

من رو حساب این جملات گفتم و اینکه من تاپیکای ایشون رو دنبال می‌کنم و در جریان تمامی مسائل هستم نه راه پس داره نه راه پیش

خود استارتر میگن کادوها واسه عروس و دامادهنه فقط دامادشما چطوری میگی داماد گفته کادوها برای من؟مگه ق ...

داماد چندین بار بابت جهیزیه اظهار نظر کرده و جهیزیه رو کامل میخواد مثلا جهیزیه که بدون بوفه نمیشه

عزیزم خودشون نوشتن که شوهرش گفته هدایا روز عروسی باید به مادر من داده بشه من رو اون هدایا حساب کردم ...

خب نگفته که مادرم برداره

گفته بده ما؛ من روش حساب کردم

این یعنی چی؟؟

یعنی مثلا میخوام ماشین بخرم؛ پول رهن خونه بدم؛ قرض دارم واسه پول رهن یا طلا یا هرچی؛ اصلا میخوام بذارم رو پولم خونه بخرم و ....

اینا یعنی چی؟

یعنی واسه خود داماد تنها؟؟؟؟؟

خب واسه هزینه های مشترک زندگیشونه دیگه

اگه داماد رفت پولشو توی قمار باخت؛ اگه رفت قرض بلاعوض داد به دوستش؛ اگه رفت واسه خواهرش ماشین خرید دیگه پس نگرفت؛ اگه کار این مدلی کرد بعد بگین داماد واسه خودش خواسته و خرج کرده

چرا فکر میکنین اگه هدایا بیاد توی خونه زندگی مشترکشون خرج بشه ؛ یعنی رفته طرف داماد؟

استارتر چندجا گفت کادوها واسه من و همسرم هست. 

حتی من خودم پرسیدم که مطئن بشم

روی همین حساب هم اکثرا نظر دادن 

خب نگفته که مادرم بردارهگفته بده ما؛ من روش حساب کردماین یعنی چی؟؟یعنی مثلا میخوام ماشین بخرم؛ پول ر ...

یعنی پدر داماد هزینه کرده که الان هدایا بشه برای داماد

چون پدر عروس هزینه کرده که هدایا داره میشه برای عروس

پدر جهیزیه داده دیگه هزینه نصف عروسی هم بده؟

حرف شما در صورتی درسته که پدر عروس و داماد خرج کنن و بعد لطف کنن هزینه رو بدن به عروس و داماد

نه اینکه پدر عروس دختر بده، جهیزیه بده، نصف هزینه عروسی رو هم بده چرا انوقت

یعنی پدر داماد هزینه کرده که الان هدایا بشه برای دامادچون پدر عروس هزینه کرده که هدایا داره میشه برا ...

خب مثلا ما خودمون رسم نداریم پدر عروس نصف هزینه عروسی رو بده 

ولی جهیزیه کامل کامل با عروس

یا رسم یلدایی و خیلی چیزا نداریم که از طرف داماده

رسم‌ها با هم فرق داره

حتما رسمشون هست که جهیزیه بدن و چند تکه داماد بخره و نصف هزینه عروسی

دیگه وقتی خانواده عروس هزینه عروسی میدن، میتونستن کادوهای فامیل عروس رو هم بردارن. 

یا میتونستن بگن پس جهیزیه نمیدیم خودشون با کادوها بخرن هزینه مشترکشون واسه ازدواج باشه

خودشون قبول کردن‌ . میتونستن قبول نکنن. اجبار که نداشتن.

همونطور که ممکنه خانواده داماد یه سری کارها رو انجام ندن

همونطور که خیلی از خانواده های عروس قبول نمیکنن هزینه عروسی بدن

اینکه قبول کنی و بعد اعتراض و ناراحتی اشتباهه

این چیزا توافق بوده. وقتی عادلانه نیست؛ وقتی ناراحتن؛ وقتی در توانشون نیست؛ باید همون اول قبول نمیکردن و میگفتن نه.