2777
2789

خیلی ساله دوستیم (دختره

احساس میکنم فانتزی و تخیلات ذهنشو داره بهم میگه ،،،خیلی خودشو میگیره ،،،مثلا جلب توجه دیگران نسبت به خودشو در قالب رمان میگه انگار😐

همش میخواد بگه بقیه منو دوس دارن ،من فلانم

مثلا الان داشت میگف مدیر فلان موسسه با رلش دعواش شده بود به من توجه میکرد که رلش حرص بخوره ،،،مشاورمم از اون طرف اخم کرده بود ،من موندم و بغض سوگند (رلش) و اخم مشاورم😐

یه همچین چیزایی میگه😑😂

نظرتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قوه تخیل خوبی داره🤣🤣🤣

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

فاصله بگیر 

اینا دچار یه توهمی ان ک همه عاشق اینان فقط 

عروس ما وقتی عروسی کرد هرکی اسمش میومد وسط میگفت این خواستگار من بود😂

الان خودش ک گذشته اسم هرکی بیاد میگه خواستگار خواهرمه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

پیک می

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
فاصله بگیر اینا دچار یه توهمی ان ک همه عاشق اینان فقط عروس ما وقتی عروسی کرد هرکی اسمش میومد وسط میگ ...

نمی‌تونم فاصله بگیرم خیلی ساله دوستیم

دختر خوبیم هست فقط این مشکلو داره

نمی‌تونم فاصله بگیرم خیلی ساله دوستیمدختر خوبیم هست فقط این مشکلو داره

خب باهاش کنار بیا

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچها منم با یکی دوستم سه ساله باهم رفاقت میکنیم 

میگه :«من جن و موجودات ماورایی رو میبینم»

خیلی سعی کردم باور نکنم اما جلوم غش می‌کنه بیهوش میشه

بعد که میگم میرم به مدیر میگم به خودش میاد میگه نرو بگو 

از طرفی حرفایی میزنه که انگار جن هارو تو زندگیشن 

خیلی هم از بچگی بد بیاری آورده 

انگار دو جنسه هم هست

بنظرتون راست میگه؟