2777
2789
عنوان

شوهرم ینا میترسن کادوهای عروسی رو برداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 82 پست
چطور شوهرت و مادرشوهرت میدونن رسمه که پول تالار باید نصف نصف بشه ولی نمیدونن هدایای خانواده عروس به ...

مادر شوهرم بر نمیداره میرسه به عروس داماد 

خب که چی مثلا ؟!«»
قربونت برم عزیزم هر موقع خواستی با کسی صحبت کنی من هستم دورت بگردم سعی کن کلن تو زندگی فقط با صحبت ک ...

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🥰😍😍😍

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده‌ داماد هم میگن نه مهریه میکنیم، نه عروسی میگیریم، نه طلا می‌خریم، نه خونه و ‌‌‌‌..‌ اونا هم ...

من جهیزیه نمیدم خونه میدم که برای دخترم بمونه

چرا جهیزیه بدم که کهنه بشه

داماد وسایل بخره که اگه غلط اضافی، خیانت، کتک و... انجام داد با وسایلای کهنه‌اش پرتش کنه بیرون

مادر شوهرم بر نمیداره میرسه به عروس داماد

اکی پس هدایای فامیلات رو بردار طلا بخر 

مگه شوهرت خرج کرده که می‌گه رو اون کادوها حساب کردم والا ظاهرا دست به کندنشون خوبه تو خرج کردن تسبیح میندازن

جدا؟؟

مگه شما هزینتون نصف نصفه؟

جایی اینو ندیدم گفته باشی

اگه خانواده داماد هزینه کنن؛ معمولا هدایا رو میدن خانواده داماد ؛ البته که بعضی خانواده ها هم برنمی‌دارن

اگه خود داماد هزینه کنه، که دیگه هدایا هم مال خودشونه . حالا بدن جای قرض و بدهی یا هرچی دیگه

اگه هزینه عروسی نصف نصف باشه؛ معمولا هر دو خانواده کادوهای فامیل خودشون رو برمیدارن. البته که بعضیا هم برنمی‌دارن و میدن عروس و داماد 

حالا شما کدوم مدلی اصلا؟؟؟؟

من جهیزیه نمیدم خونه میدم که برای دخترم بمونهچرا جهیزیه بدم که کهنه بشهداماد وسایل بخره که اگه غلط ا ...

خونه دادن با اینکه طرف بگه نه جهیزیه میدم نه هدیه فرق داره

خونه خودش جای ده تا جهیزیه و هدیه عادیه دیگه

من همیشه بابت این قضیه حرص میخورم

خانواده عروس جهیزیه می‌خرن ولی کمکی بهشون نمیشه

خانواده داماد هزینه عروسی رو میدن آخرشم با کادوها خرج خودشونو درمیارن 

گروه قرمز❤️ وزن 
اکی پس هدایای فامیلات رو بردار طلا بخر مگه شوهرت خرج کرده که می‌گه رو اون کادوها حساب کردم والا ظاهر ...

خاک بر سرشون متنفرم از همشون

خب که چی مثلا ؟!«»
مگه شما هزینتون نصف نصفه؟جایی اینو ندیدم گفته باشیاگه خانواده داماد هزینه کنن؛ معمولا هدایا رو میدن ...

پول تالار  چای و آجیل و یه نوع شیرینی با ماعه

شیرینی میوه تشریفات دی جی و شام با داناده

خب که چی مثلا ؟!«»
من همیشه بابت این قضیه حرص میخورمخانواده عروس جهیزیه می‌خرن ولی کمکی بهشون نمیشهخانواده داماد هزینه ...

تو جهیزیه یخچال تلویزیون فرش لباسشویی و کنسول با داماد بود

خب که چی مثلا ؟!«»
پول تالار چای و آجیل و یه نوع شیرینی با ماعهشیرینی میوه تشریفات دی جی و شام با داناده

خب میشه گفت نصف نصف هستین دیگه

ولی اینطوری که هدایا رو خانواده ها بر نمیدارن

و واسه خودتون دو تا هست

درسته؟