2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا اینقدر قویه😂🤣🤣اره عزیزم واسه بچگیشه سخت نگیر

اره بخدا بنظرت حالا من چطور آدمیِم چه شکلیم😅

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

پوستت گندمی بینیت متوسطه رو به کوچیکه شاید گردهمژه هات حالت دارنچشمات قهوه ای موهاتم متوسط رو به بلن ...

وای همش درسته 

سال دیگه لطفا بگو من کنکور قبول میشم؟

((کاربری دیگه ای ندارم))                                        اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار

مگم بگو عزیز جان. در مورد ازدواجم بگو؟

دنبال ادم متشخص میگردی

از پسرای الان یعنی مثلا تیپ شخصیتی الان خوشت نمیاد زیاد پسری میخای که احترام بلد باشه با اصالت باشه محترم و زبون خوش داشته باشه

ازدواج فکر کنم تا ۵ سال دیگه اینا واست اوکی میشه توی یه مکان عمومی مثل دانشگاه اشنا میشید

اره بخدا بنظرت حالا من چطور آدمیِم چه شکلیم😅

صورتت یکم گرده موهات یکم حالت داره

بی ریایی اهل پز دادن نیستی

درونگرایی واسه همه از زندگیت نمیگی

موهاتم حس میکنم نه روشنه نه تیره یچیزی مثل قهوه ای روشن یا زیتونی

دنبال ادم متشخص میگردیاز پسرای الان یعنی مثلا تیپ شخصیتی الان خوشت نمیاد زیاد پسری میخای که احترام ب ...

قربونت برم. من ۵ سال دیگه کفنمم خشک شده. دکترام و چند سال پیش گرفتم. پا تو دانشگاه نمیزارم.