2777
2789
مستاصل هستی. کمی به خرافات اعتقاد داری یا علاقه داری. درس نمیخونی. یا علاقه ای نداری. با مادرت زیاد ...

پشمامممممممم ‌. چقدر درست گفتیی 😶😶 

عزیزم میشه بگی کنکور امسال قبول میشم ؟ چه رشته ای ؟ 

س حسش بهم چیه ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همدیگه رو خیلی دوست دارین همسرت کلافساره اوکی میشع

وای چقد درست میگی بنظرت این هفته پول ب حسابش میاد؟؟

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

۲۰ سالشه؟صورتش کشیدس میشه گفت تقریبا حالت بیضی چشم ابرو مشکی و پوست تقریبا سبزه؟

نه اینو اشتباه گفتین پوستش سرخ و سفید چشماش آبیه موهاش زرده  ابروهاشم تقریبا مثل موهاشه 

همدیگه رو خیلی دوست دارین همسرت کلافساره اوکی میشع

بخدا اگه درست باشه حرفت این هفته پول به حساب شوهرم بیاد ی شیرینی واست میفرستم ب عنوان یه خواهر🥰

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

مستاصل هستی. کمی به خرافات اعتقاد داری یا علاقه داری. درس نمیخونی. یا علاقه ای نداری. با مادرت زیاد ...

من بگو ۷ روز عقب انداختم اولین ماه اقدامم

خیلی پیش امد عقب بندازم کلا پریودم مرتب تیست

بنطرت این ماه حامله ام یا نه .بجه چندم؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
پشمامممممممم ‌. چقدر درست گفتیی 😶😶 عزیزم میشه بگی کنکور امسال قبول میشم ؟ چه رشته ای ؟ س حسش بهم چ ...

کنکور سال دیگه قبول میشی. یهو میفتی روی دور درس خوندن. حسش بهت خوبه ولی دوس داره اعتماد به نفست بیشتر باشه و خودت و تحویل بگیری و ارتقا بدی.

اره ۲ سال دیگه

وای توروخدا واقعا تو حس شیشمی چقد قوی هستی 

دخترم خیلی اذیت میکنه ۷سالمه بنظرت سربراه میشه آروم میشه؟

کنکور سال دیگه قبول میشی. یهو میفتی روی دور درس خوندن. حسش بهت خوبه ولی دوس داره اعتماد به نفست بیشت ...

میشه بگی سال دیگه کنکور قبول میشم؟

((کاربری دیگه ای ندارم))                                        اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار