2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 4180 بازدید | 251 پست
یه مچ بند به دستت ببند بگو دکتر گفته هیچ کاری انجام نده

ایول😄👍🏻

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد برم بیرون اتفاقا می‌زاره ولی هر جا میرم فروشندگی یا هر چیزی برای استخدام سریع میگه مجرد ب ...

اگه میتونی و طلایی چیزی داری بفروش پول جمع کن برو درس بخون مدرک بگیر که شغل مناسب گیر بیاری و بتونی آینده ت رو بسازی اینطوری هم مشغول میشی زیاد خونه نیستی که غصه بخوری و بهت گیر بدن

این نیز بگذرد
خب بنظرت تقصیر کیه ؟ خب معلومه خودت بی عرضه ای حقته وگرنه نری و نخوای انجام بدی مثلا گیساتو میبرن یا ...

تا حرف میزنم شوهرم قهر تا مدت ها می‌ره تو اتاق الکی مثلا دارم با تلفن با یکی حرف میزنم و سرد شدم از تو غذا نمیخوره بدرفتاری بعد میاد میشینه تو حال عینه مجسمه اخماش تو هم جلو چشم من  تهدید به طلاق خواهر و برادرش و میاره بعنوان بزرگ تر اونا هم تهدید به طلاق و طرف داداشش ون رو میگیرن قشنگ یه کاری میکنن طرف دیونه میشه از دستشون

اگه میتونی و طلایی چیزی داری بفروش پول جمع کن برو درس بخون مدرک بگیر که شغل مناسب گیر بیاری و بتونی ...

اره تو فکرم درس بخونم دیپلم خیاطی دارم و هنرستان کاردانش درس خوندم به خیاطی علاقه ندارم و برم دانشگاه دلم میخواد رشتم رو عوض کنم میتونم برم دانشگاه چه رشته ای رو ادامه بدم میتونی راهنماییم کنی ؟

عزیزم همه اینا از زندگی کردن تو یه خونه و حیاط اب میخوره دور بودی هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتی

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
جدا نشو ولی کار هم نکن اصلا کوتاه نیا بذار قهر کنن اصلا مهم نیست

چشم عزیزم تو همه چی دخالت میکنن هر روز دعوا داریم تو خونه گیر داده ننش بچه بیار من بزرگ کنم منم گفتم نه گفت باشه یکی رو صیغه میکنین براش بچه نمیاری اون بیاره😑

منم مشکل ایشون رو دارم ۱۹سالمه سیاست نداشتم گفتم میرم اونجا روشون کار میکنم درست میشن نه تنها نشدن م ...

خب به نظرت شما ۱۸_۱۹ ساله یک نفر تنها میتونی چندین نفر که همه سنشون بیشتر از تو هست رو تغییر بدی؟

این چیزا ربطی به سیاست نداره

طرف مثلا ۶۰ سالشه، نشسته که یه نفر جای نوه اش هست بیاد تغییرش بده یا به قول شما درستش کنه؟

شما خودت با این سن قبول میکنی که مثلا یه بچه ۱۰ ساله بیاد بهت بگه این کار رو بکن اینکارو نکن؟  اونا هم با شما همین حس رو دارن

به دوران قبل از ازدواج میگن دوران شناخت؛ نه مثلا دوران عشق و حال؛ نه دوران خرید و ...

دوران شناخت باید به این مسائل توجه کرد. باید دید میشه این رفتارها رو تحمل کرد یا نه

بعد تازه تصمیم گرفت واسه ازدواج

نه اینکه گفت خب باشه من میرم جلو اونا رو تغییر میدم

همش زیر سرشوهرته

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....