2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3207 بازدید | 247 پست
خب مگه قبل از ازدواج این رفتارها رو متوجه نمیشین؟ دیگه وقتی این مدلی هستن نباید باهاشون یکجا زندگی م ...

منم مشکل ایشون رو دارم ۱۹سالمه سیاست نداشتم گفتم میرم اونجا روشون کار میکنم درست میشن نه تنها نشدن منم تغیر دادن با جنگ و دعوا ازشون جدا شدم البته هنوز عقدم و شدهرم به شدت دهن بینه مادرشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مگه قبل از ازدواج این رفتارها رو متوجه نمیشین؟ دیگه وقتی این مدلی هستن نباید باهاشون یکجا زندگی م ...

آخه نامزدی شوهرم نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنم میرفتم بشقاب بیارم می‌گفت بیا بشین اونا هستن ننش از اون طرف با خواهرانش الان اینجوری شدن

خیلی پرو هستن توجمع فقط عروس هست تو آشپزخونه خواهرای مادرشوهرمم همیشه خونه مادرشوهرش هستن تیکه میندا ...

غلط کرد .مادرشوهرمنم میگفت دخترام مهمونن منو توباید پذیرایی کنیم اینا میان اینجا تفریح کنن .منمم ازاون روز دیگه هیچ کاری نکردم گفتم اتفاقا عروس و داماد مهمون هستن اینا خونه باباشونه .الان هروقت میان من میام خونه بابام .بهش گفتم اگرم میدونی ناراحت میشی من دیگه نمیام خونت چون دیگه هیچ کاری نمیکنم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

واااای چخبره چقد رو دادی بهشون 😐نکن نکن دختر دیگه کار نکن. مستقیم نگو من فلان کار نمیکنم وظیفه من نیس فلان، اینجوری گارد میگیرن، بگو باشه فلان ولی انجام نده، بگو باشه میام ولی دیر برو خودتو بزن به مریضی به سر درد ، بگو باشه میشورم ولی خودتو مشغول کار دیگه کن و از همه مهمتر دیر ب دیر برو، وقتی ام میری دیر برو زود بیا

منم عروس پنجم هستم آخرم انتظار دارن من کار کنم ولی عمرا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
واااای چخبره چقد رو دادی بهشون 😐نکن نکن دختر دیگه کار نکن. مستقیم نگو من فلان کار نمیکنم وظیفه من ن ...

بخدا میرم تو جمعشون شوهرمم هست یه دقیقه می‌شینم میبینم لب و بوچه شوهرم افتاد اخماش رفت تو هم که چرا بلند نشدم 

ما یه مورد اینجوری همسایه داشتیم دیگه ازبس دعوا میکردن زنه به شوهرش گفت دیوار کشیدن بین حیاط خونه ها جدا شد الان دیگه مثل بچه های دیگشه این پسرش 

دلیل این کارای مادر شوهرت فقط و فقط نزدیکیه زیاده 

دوری و دوستی....فقط همین