2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 247 پست
پدرو مادرم فوت شدن مادرشوهر فته از قصد که دختراش هستن مارو می‌کنه و عروسارو که کلفتی کنه وگرنه می‌تو ...

عزیزم نکن .اگرم گفتن بگو نمیتونم دستم درد میکنه یا پام درد میکنه اگه ناراحتین پاشم برم؟بخاطر کار صدام کردین حتما؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روز اول اشتباه رفتی عزیزم

الان دیگه خیلی سخته

من سال اپل عروسیم حتی بشقاب جلومم جمع نمیکردم

الان سال دومه گاهی کمک خواهرشوهرم ظرف میشورم و برق لطف و تشکر و تو چشاشون میبینم

الانم باردارم دیگه خیلی کم میرم

الانم با جنگ و دعوا هیچی درست نمیشه

خودتو بزن ب کمردرد بیفت تو خونه 

و کارای خونه خودتو کم کم نکن بذار شوهرت ببینه ک نمیتونی

نگو نمیرم کمک مامانت،، تا حساس نشع

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خیلی سخته مشکلمون شبیه هم هست

هروقت گفتن بیا خودتو بزن به مریضی اگه هم دیدی شوهرت داره کرم میریزه اذیتت کنه جداشوو برو بهزیستی یجایی بهت میدن برو سر کار کار کن بعدا ازدواج کن با یکی دیگه 

منم باید این کارو کنم

اسی رو داشته باش مثلا تو حمع بگو فلانی میای اشپزخونه کمکم کنی گلم دست تنهام یا فلانی میایی سفره پهن کنی یا از شوهرت کمک بگیر هی صداش کن بکو میشه میوه تعارف کنی میشه چایی بیاری تا من فلان کارو کنم اینجوری هم فک میکنن تو هو درگیر کاری هم اونارو درگیر میکنی به شوخی تیکه بنداز بهشون از جونترا بیشتر کمک بگیردختر خواهرشوهریدختر جاری و ...

روز اول اشتباه رفتی عزیزمالان دیگه خیلی سختهمن سال اپل عروسیم حتی بشقاب جلومم جمع نمیکردمالان سال دو ...

بخدا پارسال این حرکت رو بدم هزینه خیالش نبود شوهرم میمومد می‌رفت تیکه هم مینداخت پاشو جمع کن خودتو برای اینکه نری اونجا باشه بابا نمی‌خواد کار کنی نیا خودم میرم

اسی رو داشته باش مثلا تو حمع بگو فلانی میای اشپزخونه کمکم کنی گلم دست تنهام یا فلانی میایی سفره پهن ...

چشم عزیزم دختر خواهر شوهرا  و جاری میرن میشنن تو اتاق دوست پسر بازی و چت کردن و خندیدن من باید کلفتی کنم بچه هم نیستن دخترای بزرگ

یه دونه عروسی؟چندتاخواهرشوهرداری

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
دلم میخواد برم بیرون اتفاقا می‌زاره ولی هر جا میرم فروشندگی یا هر چیزی برای استخدام سریع میگه مجرد ب ...

برو کلاس خیاطی ثبت نام کن وقتت هم بیرون پره هم خونه تمرین میکنی و بهونه داری 

هنری ارایشگری و ...

بخدا میرم تو جمعشون شوهرمم هست یه دقیقه می‌شینم میبینم لب و بوچه شوهرم افتاد اخماش رفت تو هم که چرا ...

ب جهنم

همونایی ک گفتم انجام بده بقیش مهم نیس

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خب بنظرت تقصیر کیه ؟ 

خب معلومه خودت 

بی عرضه ای حقته 

وگرنه نری و نخوای انجام بدی مثلا گیساتو میبرن یا گردنتو میزنن 

قهر میکنن ؟؟؟ خب چه بهتر 

شوهرت قهر میکنه ؟ خب چه عالی ! بده مگه باهاش حرف نزنی و اعصابت راحت باشه 

دفه ی بعد بگو نه دکتر گفته اصلا تا جای ممکن کار نکن وگرنه زمین گیر میشی 

بگو شما دختر داری بگو همونا کارتو بکنن 

من بزور شاید به خونه ی خودم برسم 

بعد بگو میگرنم دارم جاهای شلوغ و پر سرو صدا نمیتونم بیام دیگه نرو خونشون