2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 15243 بازدید | 311 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب وقتی نزدیک نیستیم لباس مجلسی بپوشیم؟ مثلا عروسیه پسر دوست بابات

با لباس شب و شینیون و میکاپ بری عروسی پسر دوست بابات عین اسکلا هم بشینی پشت میز نرقصی:/

ادم میمونه چی بگه

با لباس شب و شینیون و میکاپ بری عروسی پسر دوست بابات عین اسکلا هم بشینی پشت میز نرقصی:/ادم میمونه چی ...

بهتره وقتی نمیدونید منظور ادم چیه

جای مسخره کردن سوال کنید یا نهایت سکوت کنید.

شاید تصور شما از لباس مجلسی چیزیه ک حتما باید نزدیک باشی تا بپوشی یا باهاش شنیون کنی.

پیراهن های ساده و براشینگ برای اقوام دور بهترین انتخاب هست.الان دیگه کی شینیون میکنه؟ 

شومیز و دامن برای خونه و مهمونی هست.

💕

مادر شوهر دختر خالم ی لباس صورتی کوتاه تا بالا زانو‌ پوشیده بود .با دو تا بند رو شونه ک‌همه سینه ها ...

واییی خدا مردم از خنده🤣🤣

مگه بچه بودههههه اخهههه

واقعا چه کار مسخره ایییییی

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بنظرم همه این چیزایی که گفتید خوشی خودشو داره این خز خز راه انداختن هم مد شده برای شما عروسی اگه نرق ...

متاسفانه همه چی رو خز کردنند

کلا عروسی گرفتن خز شد 🤣🤣🤣

به نظرم  عروسی که خوش بگذره و خب همه چی رو اصول باشه خیلی هم قشنگه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

کت و شلوار، شومیز و شلوار، اینا کجا خز هستن؟ چرا ما برای یه شب عروسی بریم پنج میلیون بدیم لباس مجلسی ...

موافقم باهات 

بهتره وقتی نمیدونید منظور ادم چیهجای مسخره کردن سوال کنید یا نهایت سکوت کنید.شاید تصور شما از لباس م ...

شما فرهنگ مناطق مختلف رو میدونین؟بهتره وقتی شما از فرهنگ جاهای مختلف خبر ندارین حرف های بقیه رو ب منظور نگیرین

ما شهرمون کوچیکه و خیلی دعوت میشیم مراسم و برای مراسم های دور واقعا کت شلوار مناسب هست و خز هم نیست

لابد شما وقتی تو خونه هستین شومیز دامن میپوشین:/

چی بگم

هرکسی سلیقه ای داره

ما اگه مراسم خیلی دور به قول شما پیراهن بپوشیم خود خانواده عروس دوماد میگن اینا نه سر پیازن نه ته پیاز چرا انقد خودشونو ترگل ورگل کردن

بالاخره هرجایی فرهنگ و رسومات خودشو داره که طرز پوشش در مراسمات هم به این فرهنگ برمیگرده

درضمن عزیزم الان به لطف فضای مجازی با همه نوع طرز پوششی اشنا هستیم و شما لازم نیست توضیح بدی و نظر خودتو به بقیه تحمیل کنی🌷

بهتره وقتی نمیدونید منظور ادم چیهجای مسخره کردن سوال کنید یا نهایت سکوت کنید.شاید تصور شما از لباس م ...

ضمنا کت شلوار پوشیدن و شومیز پوشیدن گند نمیزنه به مراسم کسی

بهتره طرز فکرتونو عوض کنین و سعی نکنین نظرتونو به بقیه تحمیل کنین 

عزیزم شما خودت همون اول گفتی کت شلوار خزه🤣😐

من گفتم خزه؟