2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگم پشمای داشته نداشته تون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 15014 بازدید | 134 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من کاری ندارم ولی اینکه پریودی رو عادی سازی کنیم خیلی خوبه 

پس پسرا هم تو خواب محتلم ميشن و اختياري نيست رو عادي سازي كنن ؟؟؟

يا بياييم باد معده رو عادي سازي كنيم 

يعني چي اين روشن فكر بازي ها 

حيا و حرمت ها رو حفظ كنيم 

مثلا بقيه فهميدن پريودي چيزي بهت اضافه ميشه ؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

یا خدا😐😑بابا هرچقدرم روشن فکر ادم باید ی چهارچوبی ی اصول اخلاقی ی حریمی ی حرمتی ی کوفت و زهرماری داشته باشه دیگ اینجوریم خوب نیست 🤦🏻‍♀️ قضیه یکم دارکه نیست؟

ایشون دختر نداشته پسراشو جای دخترشم فرض میکنه بیچاره خیلیا اینطوری هستن به نظرم ایرادی نداره شاید توخانواده شما قفل باشه اونا عادت کردن

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
پس پسرا هم تو خواب محتلم ميشن و اختياري نيست رو عادي سازي كنن ؟؟؟يا بياييم باد معده رو عادي سازي كني ...

ببین دوست عزیزم در کل چیزی نیست که اجباری به مخفی کردنش باشه یعنی اگه کسی بفهمه هم اهمیتی نداره. 

همه این مواردیم که اشاره کردی یه چیز طبیعین .. ایشونم نگفت که برید جار بزنید من پریودم من محالم میشم من گو . .زیدم 😅 فقط یه چیز طبیعیه ربطی به روشنفکری هم نداره لطفا برچسب نزنید در بحث کردن

همین.

وقتی بچه بودم یه همسایه داشتیم سه تا دختر و دو تا پسر بزرگ داشت من رفتم خونشون دخترش بهم ریاضی یاد بده

مادره از حمام آمد رفت پیش بخاری فشگ لباس پوشید در صورتی که پسرش اونطرف نشسته بود

این صحنه هنوزم برای من قفله