مادرشوهرم پیش دوتا پسرش و عروسش ک منم از بیرون ک میاد شلوار در میاره با شو ررت هست تا شلوار خونگیش پیدا کنه بپوشه یا درجا در میاره وسط حال شلوار تنش میکنخ یا اینکه میره حموم پسراشو صدا میکنه بهش حوله بدن یا پر بود میشه قشنگ نوار بهداشتی میکیره میره دستشویی من اصا این چیزا برام قفله خدایا
کی میشه این دوران عقد تموم شه منم اگ چیزی بگم میگن ب پسرشون گفتم هیز یا حساسم یا فلانم اصا نمیشه چیزی هم گف من
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پس پسرا هم تو خواب محتلم ميشن و اختياري نيست رو عادي سازي كنن ؟؟؟يا بياييم باد معده رو عادي سازي كني ...
ببین دوست عزیزم در کل چیزی نیست که اجباری به مخفی کردنش باشه یعنی اگه کسی بفهمه هم اهمیتی نداره.
همه این مواردیم که اشاره کردی یه چیز طبیعین .. ایشونم نگفت که برید جار بزنید من پریودم من محالم میشم من گو . .زیدم 😅 فقط یه چیز طبیعیه ربطی به روشنفکری هم نداره لطفا برچسب نزنید در بحث کردن