2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6509 بازدید | 248 پست

درضمن به نظرم کت شلوار و شومیز پوشیدن واقعا خز نیست

آخه مناطق ما جوریه که خیلی مراسم دعوت میشیم مثلا عروسی همسایه،همکار،دوستای قدیمی،فامیل دور،هم طایفه ای و برای اینا نمیشه لباس مجلسی پوشید و اگه نری هم بی احترامیه 

کت شلوار شیک و آراسته بپوشی مناسب اینجور مراسمایی هست

فرهنگ هر منطقه ای فرق داره و حتی طرز پوشش

پس چجوری پول بگیرن؟اخه الان دیگه مثل قدیم نمیشه پول نقد برد و دستی داد

چرا نشه عزیزم 

کسی میخواد بیاد عروسی و کادو بده قبلش یه سر تا بانک میره پولشو بده یا چک میده یا نیم سکه ای چیزی یعنی از قبل آماده شده من اصلا کارتخوان آوردن رو در شان نمی‌بینیم خیلی یجوریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا نشه عزیزم کسی میخواد بیاد عروسی و کادو بده قبلش یه سر تا بانک میره پولشو بده یا چک میده یا نیم س ...

وا خب این همه پول نقد رو دوماد بیچاره چطور بندازه سر حساب

الان دیگه بیشتر خرید ها با کارت هست و پول نقد خیلی کم پیش میاد استفاده بشه

اتفاقا ما هر عروسی رفتیم که کارتخوان نداشتن سختمون شده برای پول دادن

اخه از عابربانک بگیری که ممکنه ده هزاری پنج هزاری بده که اونم خیلی جالب نیست 

بعد ممکنه یکی صبح سرکار باشه فرصت نکنه بره بانک پول بگیره 

خلاصه دردسر کارتخوان خیلی کمتره و به نظرم فکر خوبیه برای عروسی

اخه همه که سکه نمیدن یا چک...

قشنگه که من خوشم میاد

نه انگار تبلیغاته 

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶