2777
2789

11 مرداد امسال بود ساعت 4 عصر 

خواهرم اگه یه بدی بهم بکنه مامانم چشم پوشس میکنه میگه خجالت بکش تو بزرگتری باید ببخشی و هیچی بهش نمیگه

ولی اگه همون کارو با خواهرم بکنم تا یک هفته نفرینم میکنه ابرومو تو ساختمون میبره کتکم میزنه با بابام

از بچگی دیوار من همیشه کوتاه تر بوده

یکبار تو همون تاریخ جلو خواهرم وایستادم تا از حقم دفاع کنم یک ربع تمام بابا و مامانم داشتن کتکم میزدن موهامو میگرفتن میکشیدن ازین سر تا اونسر خونه همجام کبود بود از دماغم داشت خون میومد بعدشم عین سگ منو انداختن تو تراس

از همون تاریخ تا الان هرشب کابوس میبینم یکی داره خفه ام میکنه یکی داره دنبالم میاد بکشتم کلا در روز بیشتز از 3 ساعت نمیخوابم

الان که به خودم نگاه میکنم بدجور کینه ای شدم وجودم پر نفرت شده هر لحظه دنبال انتقامم ولی میدونم برای انتقام گرفتن دو تا قبر باید کند اولیش مال خود ادمه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاخدا چطور دلشون میاد😐یه بار بابام منو زد مامانم میخواست ازش طلاق بگیره تازه اونم مقصر خودم بودم 😑 ...

کاش من فقط یه حمایتگر داشتم فقط ینفر

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
نمی تونی بری از خونه تون دانشگاه ازدواج هر جوری؟

همش 17 سالمه محصلم تو مدرسه باید کنکور قبول شم دوسالدیگه بعد

طبیعی نیست رفتارشوناز یه چیزی به ستوه اومدن که این رفتارا کردن جریان چی بوده؟؟؟

هیچی سر اینکه داشتم با دوستم تماس تلفنی میگرفتم بعد خواهرم گفت گوشیو بده منم میخوام حرف بزنم از فضولیش ما صحبتمون تموم شده بود و طرف خودش قطع کرد بحثمون شد و اونا افتادن به جون من