پفک_کرانچی مدیر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 4077 عنوان بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅 | مشاهده متن کامل بحث + 15052 بازدید | 311 پست خب از نظر من رقص نمایشی عروس خزه آوردن اون فرشته هاااا وایییییی😐و چند مورد شما بگیننننو در کل خز ترین عروسی که رفتین رو بگین 1403/09/22 | 10:28 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2960 خیلی رومان میخونی چه ربطی داره؟فکر کنم اینکه آدم جایگاه هر لباسی و بدونه به رمان ربط نداشته باشه دوست عزیزحتی اگر بخونمم اینکه آدم اهل مطالعه باشه خیلی هم عالی هستش😌کاش شما هم یاد بگیری
برگیییی عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 927 چه ربطی داره؟فکر کنم اینکه آدم جایگاه هر لباسی و بدونه به رمان ربط نداشته باشه دوست عزیزحتی اگر بخون ... عزیزم من بیشتر از تو کتاب و رومان خوندم من ۴۵ سالمه از ۱۵سالگی کتاب رومان میخوندم رومانهای قدیمی تا به الان ولی عزیزم خودت یجور بیان کردی انگار شخصیتهای رومان رو میگی لباس پوشیدن در عروسیها سلیقه ای هست هر ادمی هم میدونه چه لباسی برای چه مناسبتی هست
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2960 عزیزم من بیشتر از تو کتاب و رومان خوندم من ۴۵ سالمه از ۱۵سالگی کتاب رومان میخوندم رومانهای قدیمی تا ... از نظر من کت و شلوار توی عروسی خیلی زشته شما و خیلی از آدم ها اگر دوست دارین بپوشین اما به نظرم نه جذابه نه مناسب و سلیقه منهو اگر آدم کتاب خوانی بودی رمان خوندن از نظرت مسخره کردن نبود دوست عزیزالانم هر لباسی که برازنده خودتون هست بپوشید و پیام منو ریپلای نکنید🙏🏻🥰
rose8223 عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 7647 عروس عینک افتابی میزنه،بعد با اهنگ میخواد برقصه😂ینی میخوان مث کلیپای باکلاس اینستا باشه،ولی نمیشه من خیلی بدم میاد اصلا جالب نیس بنظرم به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
رز_سفيدد عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 4404 مشهد خب واسه همونه که خز میدونیش. ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2960 خب واسه همونه که خز میدونیش. فکر نکنم شهر به سلیقه ربط داشته باشه☺
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2960 خب واسه همونه که خز میدونیش. الان مثلا اگر خز بودن خوانندگی عروس مد نظر بود مال چه شهری بودم؟یا مثلا چالش عینک و رقص که دوستان گفتن اون مال کدوم شهره؟🤔😂😂
رز_سفيدد عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 4404 الان مثلا اگر خز بودن خوانندگی عروس مد نظر بود مال چه شهری بودم؟یا مثلا چالش عینک و رقص که دوستان گف ... دوست عزیز من تهرانم و تو فشن شو ها و عروسی های بالاشهر کت و شلوار های شیک رو خیلی میپوشن. تو تمام دنیا مرسومه. ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2960 عزیزم میشه ازت خواهش کنم تاپیک تو ببندی مغزمو خوردنبا هر آدم سالم و نا سالمی باید بحث کنمآنقدر عقل ندارن که هر کس سلیقه ای داره و منم سلیقه خودمو گفتم مثل بقیه دیواانه کردن منو با ریپلای کردن های چرت و پرت و بی ارزشممنون میشم این لطف و بکنی😍
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 4077 عزیزم میشه ازت خواهش کنم تاپیک تو ببندی مغزمو خوردنبا هر آدم سالم و نا سالمی باید بحث کنمآنقدر عقل ن ... عزیزم همین الان قفل میکنم بله هر کس سلیقه ای داره و خب فک نمیکردم به بحث کشیده بشه شما به بزرگی خودتون ببخشید گل من ❤️
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2960 دوست عزیز من تهرانم و تو فشن شو ها و عروسی های بالاشهر کت و شلوار های شیک رو خیلی میپوشن. تو تمام ... به سلامتی عزیزم مبارکتون باشه فکر می کردم نسل آدم هایی مثل شما منقرض شده🤣عزیزم هر چیزی سلیقه ای هستش و فشن شو با عروسی متفاوته 😊منم سلیقه خودمو گفتم و به نظرم بحث با امثال شما فقط لول منو میاره پایین شبتون خوش😍🙏🏻