2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 15052 بازدید | 311 پست
خیلی رومان میخونی

چه ربطی داره؟

فکر کنم اینکه آدم جایگاه هر لباسی و بدونه به رمان ربط نداشته باشه دوست عزیز

حتی اگر بخونمم اینکه آدم اهل مطالعه باشه خیلی هم عالی هستش😌کاش شما هم یاد بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره؟فکر کنم اینکه آدم جایگاه هر لباسی و بدونه به رمان ربط نداشته باشه دوست عزیزحتی اگر بخون ...

عزیزم من بیشتر از تو کتاب و رومان خوندم من ۴۵ سالمه از ۱۵سالگی کتاب رومان میخوندم رومانهای قدیمی تا به الان 

ولی عزیزم خودت یجور بیان کردی انگار شخصیتهای رومان رو میگی  لباس پوشیدن در عروسیها سلیقه ای هست هر ادمی هم میدونه چه لباسی برای چه مناسبتی هست 

عزیزم من بیشتر از تو کتاب و رومان خوندم من ۴۵ سالمه از ۱۵سالگی کتاب رومان میخوندم رومانهای قدیمی تا ...

از نظر من کت و شلوار توی عروسی خیلی زشته 

شما و خیلی از آدم ها اگر دوست دارین بپوشین اما به نظرم نه جذابه نه مناسب و سلیقه منه

و اگر آدم کتاب خوانی بودی رمان خوندن از نظرت مسخره کردن نبود دوست عزیز

الانم هر لباسی که برازنده خودتون هست بپوشید و پیام منو ریپلای نکنید🙏🏻🥰

عروس عینک افتابی میزنه،بعد با اهنگ میخواد برقصه😂ینی میخوان مث کلیپای باکلاس اینستا باشه،ولی نمیشه

من خیلی بدم میاد اصلا جالب نیس بنظرم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

الان مثلا اگر خز بودن خوانندگی عروس مد نظر بود مال چه شهری بودم؟یا مثلا چالش عینک و رقص که دوستان گف ...

دوست عزیز من تهرانم و تو فشن شو ها و عروسی های بالاشهر کت‌ و شلوار های شیک رو خیلی می‌پوشن. تو تمام دنیا مرسومه. 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

عزیزم میشه ازت خواهش کنم تاپیک تو ببندی

مغزمو خوردن

با هر آدم سالم و نا سالمی باید بحث کنم

آنقدر عقل ندارن که هر کس سلیقه ای داره و منم سلیقه خودمو گفتم مثل بقیه

دیواانه کردن منو با ریپلای کردن های چرت و پرت و بی ارزش

ممنون میشم این لطف و بکنی😍

عزیزم میشه ازت خواهش کنم تاپیک تو ببندی مغزمو خوردنبا هر آدم سالم و نا سالمی باید بحث کنمآنقدر عقل ن ...

عزیزم همین الان قفل میکنم 

بله هر کس سلیقه ای داره و خب فک نمیکردم به بحث کشیده بشه 

شما به بزرگی خودتون ببخشید گل من ❤️

دوست عزیز من تهرانم و تو فشن شو ها و عروسی های بالاشهر کت‌ و شلوار های شیک رو خیلی می‌پوشن. تو تمام ...

به سلامتی عزیزم مبارکتون باشه 

فکر می کردم نسل آدم هایی مثل شما منقرض شده🤣

عزیزم هر چیزی سلیقه ای هستش و فشن شو با عروسی متفاوته 😊

منم سلیقه خودمو گفتم و به نظرم بحث با امثال شما فقط لول منو میاره پایین شبتون خوش😍🙏🏻