2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 15112 بازدید | 311 پست
اینجا تایید کردی حرف اونی که گفته کت شلوار خزه

بنظرمن بستگی داره عروسی کیت باشه

مثلا ما واسه عروسیمون کلی غریبه دغوت کردیم ک اونام عروسی بگیرن دعوتمون میکنن

ما بریم واسشون کت شلوار میپوشم  یا مانتو مجلسی

اونام همین بودن

و‌فامیلای درحه یک  پیراهن شیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دوست نداری دلیل نمیشه بقیه به خاطر شما طرز پوششون رو عوض کنن،من نظرم رو تحمیل نکردم برعکس شمااحت ...

دوست عزیز، من وقتی کسی رو ریپلای نمیکنم یعنی دارم شخصی نطر میدم.وقتی اومدم شمارو ریپلای کردم و گفتم نه اشتباهه کارت یعنی تحمیل…

من نه بحثی به شما دارم نه تمایل دارم

بحث کنم…شما پس داری نظرت رو تحمیل میکنی و میخوای من مثل شما فکر کنم و عمل کنم. بازی با کلمات ک فرقی در کاری ک شما کردی ایجاد نمیکنه.

جالبه شما و چند نفر دیگه خودتون میاین ریپلای میکنید

توهین میکنید بعد میگید بهتره ادامه ندیم..توقع هم دارید

ما سکوت کنیم در قبالتون..ما نظر شخصیمون رو برای استارتر نه شخص شما نوشتیم..

من نظرم اینه، یک تیکه فیلم عروسیمم برای این داستان دادم بعدا پاک کردمموضوع برای الانم نیست برای ۱۶ ساله پیشه.. 

اگر قرار بود بگم کی چی بپوشه توی کارتم مینوشتم.

جالب شد جایی ک مثل خودتون حرف زدم، شما از من توقعشو نداری ولی خودت اونجوری جرف بزنی ایراد نداره..😅

به سلامتتتت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💕

بنظرمن بستگی داره عروسی کیت باشهمثلا ما واسه عروسیمون کلی غریبه دغوت کردیم ک اونام عروسی بگیرن دعوتم ...

خب همین

هر مراسمی بسته به این که چه نسبتی باهات داره لباس میپوشی

یه عده فاز باکلاسی برداشتن حالا میان نظر میدن میگن گند میزنه به مراسم

دیگه این از کوته فکری اون میزبان هست که به طرز پوشش مهمونا انقد اهمیت میده...

خب همینهر مراسمی بسته به این که چه نسبتی باهات داره لباس میپوشییه عده فاز باکلاسی برداشتن حالا میان ...

خخ اینکه کفتن گندمیزنن ب فیلم طرف رو راست گفتن

ولی خب معمولا هماهنگ میکنن دیگ

من با فیلمبردارم هماهنگ کردم قسمتی ک مانتو نشین هستن رو فیلم نگیر زوم نکن  روشون فقط اخر ی کوچیک فیلم بگیرکه مشخص باشه چی پوشیدن یادم بمونه  همین

دوست عزیز، من وقتی کسی رو ریپلای نمیکنم یعنی دارم شخصی نطر میدم.وقتی اومدم شمارو ریپلای کردم و گفتم ...

وا!

والا شما اومدین رو پیام من ریپلای زدین😐😐😐😐

من نظرمو گفتم و روی پیام شما ریپلای نزدم یکم بیشتر دقت کنین

توهینی هم نکردم شما انگار حرفای عادی رو هم توهین میبینین

یکم ریلکس باش نسبت به همه گارد میگیری:/

خخ اینکه کفتن گندمیزنن ب فیلم طرف رو راست گفتنولی خب معمولا هماهنگ میکنن دیگمن با فیلمبردارم هماهنگ ...

نظر شما محترم ولی چه گند زدنی اخه

یکی هزینشو نداره لباس بگیره یا لباس بهش نمیاد

یه نوع بی احترامیه این حرف

چون هیچ قانونی وجود نداره که تعیین تکلیف کنه چه لباسی باید توی مراسم پوشیده بشه...

نظر شما محترم ولی چه گند زدنی اخهیکی هزینشو نداره لباس بگیره یا لباس بهش نمیادیه نوع بی احترامیه این ...

بحث هزینه باشه اره ولی اونای ک من میگم پولدارن ب شدت

قصدشون فقط این بود بگن اره ما عروسی ترو معم ندونستیم

منم همین تکراز میکنم ایشالا

بحث هزینه باشه اره ولی اونای ک من میگم پولدارن ب شدتقصدشون فقط این بود بگن اره ما عروسی ترو معم ندون ...

این دیگه بحثش جداست عزیزم

من تا به حال همچین موردی پیش نیومده و ندیدم برای همین این موضوع رو مدنظر قرار ندادم

بچه ها یه چیزی بگم

من خودم داشتم فک میکردم اگه من قبل عروسیم این تاپیک رو دیده بودم چقد استرس میگرفتم. اول اینکه به نظر من جایی اینکه تمرکز کنین رو این موضوع ها سعی کنین بهتون خوش بگذره اون شب. باور کنید هر چی بپوشین هر کاری کنین از نظر یه عده بده. پس به جای تلاش کردن در جهت راضی کردن همه لذت ببرین از اون شب. 

دوم اینکه یه کم مهربونتر باشیم با هم. مگه آدم مهمون دعوت میکنه واسه اینکه فیلمش قشنگ بشه که اینقد نگران لباس شون هستین؟ من بودنن اونن آدم تو شب عروسیم برام مهم بود و حس قشنگش باهام موند. فرهنگا متفاوته وضعیت مالی آدما متفاوته شرایط روحی آدما متفاوته مهمونی که واسه قشنگ شدن فیلمتون دعوت کردین رو دعوت نکنین هم خودتون خوشحال ترین هم اونا. 

یه چیز دیگه هم اینکه عروسی یه اتفاقی نیست آدم هر شب تجربه برگزاری ش رو داشته باشه اتفاق پیش میاد غذا کم و زیاد بشه یه حرکت نا به جایی رخ بده. عروس دامادم خیلی وقتا اولین بارشونه که عروس و دامادن😅 سخت نگیرین بهشون. 

بچه ها یه چیزی بگممن خودم داشتم فک میکردم اگه من قبل عروسیم این تاپیک رو دیده بودم چقد استرس میگرفتم ...

عزیزم خوشبخت بشی

بلع کاملا درسته حرفاتون 

متاسفانه اشتباه کردیم گفتیم خز هر انسانی یکیار عروسی میگیره و دوس داره هر کاری رو انجام بده 

عزیزم خوشبخت بشیبلع کاملا درسته حرفاتون متاسفانه اشتباه کردیم گفتیم خز هر انسانی یکیار عروسی میگیره ...

مرسی❤️

نه جانم شما که تقصیر نداری. منظورم این بود که کمتر همو قضاوت کنیم. واسه خودمونم بهتره آرامش مون بیشتر میشه😊

مرسی❤️نه جانم شما که تقصیر نداری. منظورم این بود که کمتر همو قضاوت کنیم. واسه خودمونم بهتره آرامش مو ...

بله درسته گلم 

خوش گذشتن و شاد بودن مهمترین چیزه .اگه کاری رو که دوس داری انجام بدی ولی بخاطر قضاوت شدن انجام ندی تا آخر عمر حسرت میخوری ❤️