2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 15243 بازدید | 311 پست
ضمنا کت شلوار پوشیدن و شومیز پوشیدن گند نمیزنه به مراسم کسیبهتره طرز فکرتونو عوض کنین و سعی نکنین نظ ...

عزیزم هر کسی  نظری داره  منظور ایشون اینه کت و شلوار رسمی هست و خب برا عروسی اونقدرا جالب نیست پوشیدنش اونم با شنیون 

وقتی عروسی دعوت میشی بهتر لباس بلند بپوشی 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

عزیزم هر کسی نظری داره منظور ایشون اینه کت و شلوار رسمی هست و خب برا عروسی اونقدرا جالب نیست پوشید ...

خب همین دقیقا هرکسی نظری داره

هیچ لزومی بر پوشیدن لباس بلند وجود نداره گلم

اندام هرکسی متفاوته ممکنه یکی با لباس بلند خوب به نظر نیاد

سلیقه ها متفاوته

خیلی چیزا توی طرز پوشش دخیل هستن

به نظرم هرکسی هرجوری دلش بخواد میتونه لباس بپوشه و نباید طرز پوشش بقیه رو طبق سلیقه خودمون قضاوت کنیم

ضمنا کت شلوار هایی هم هست که هم ساده هستن هم شیکن و مناسب عروسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه همه چی رو خز کردنندکلا عروسی گرفتن خز شد 🤣🤣🤣به نظرم عروسی که خوش بگذره و خب همه چی رو ا ...

صددرصد و هر کسی رسم خودشون 

مثلا ما توی عروسیهامون لباس عوض نمیکنن  ولی عروسی رفتیم خواهر خاله عمه شاید پنج بار عوض کردن خوب اینم به خودشون ربط داره ن که بیاییم بشینیم اه بف کنیم اینا چه خز هستن 

اینجا تایید کردی حرف اونی که گفته کت شلوار خزه

به نظر من  کت و شلوار رسمیه فقط

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

صددرصد و هر کسی رسم خودشون مثلا ما توی عروسیهامون لباس عوض نمیکنن ولی عروسی رفتیم خواهر خاله عمه شا ...

دقیقاااا

خل هر کسی نظری داره دیگه 

مهم خوشبختی هست فقط و دل خوش 

رسمی بودن لزوم بر خز بودن نیست عزیزمنظر شما محترمه

بله عزیزم من نگفتن خزه فقط گفتم برا  فامیل درجه ۱ و ۲ و ۳ خوب نیست بپوشن 

من خودم عروسی  فامیل نزدیکمون  ۱۳ سالم بود  پوشیدم با شنیون آنقدر بدم میاد الان نگاه میکنم 😂

بله عزیزم من نگفتن خزه فقط گفتم برا فامیل درجه ۱ و ۲ و ۳ خوب نیست بپوشن من خودم عروسی فامیل نزدیکم ...

شاید من اشتباه برداشت کردم

اخه گفتین مخصوصا اقوام درجه 1و2و3

مخصوصا یعنی همه و تاکید روی این گروه

شاید من اشتباه برداشت کردماخه گفتین مخصوصا اقوام درجه 1و2و3مخصوصا یعنی همه و تاکید روی این گروه

من اشتباه نوشتم عزیزم 😊

به هر حال هر کی هر چی دوس داره میتونه بپوشه 

شما فرهنگ مناطق مختلف رو میدونین؟بهتره وقتی شما از فرهنگ جاهای مختلف خبر ندارین حرف های بقیه رو ب من ...

شما فکر کنم سر کلاف رو‌ گم کردین.

استارتر بک سوالی کرده

منم نسبت به فرهنگ خودمون جواب دادم.

این کجاش تحمیل کردنه؟

تحمیل زمانی هست ک شما منو ریپلای کنید

و توهین کنید و به زور بخوای بگین نه تو غلط میگی..

من نطر خودمو نوشتم.شما هم همین متن که برای من نوشتی

به عنوان فرهنگ منطقه ات و نوع پوشش در مجالس بنویس.

چرا باید همدیگرو به سخره بگیریم؟ و حتما شما بخوای منو قانع کنی یا من شمارو قانع کنم،؟

نظر سنجی یعنی نظر شخصی..

قرار بود من طبق دلخواه شما نظر بدم باید از قبل با کل کاربرها مشورت کنم ک..

من راجب کت شلوار نظر ندادم.ما برای دورهمی ساده یا خونه خواهر و مادر رفتن شومیز میپوشیم.توی خونه لباس خونگی میپوشیم..

جالب اینکه شما مدعی چیزی هستی ک خودت انجامش نمیدی.

احترام گذاشتن به نطرت دیگران

💕

من اشتباه نوشتم عزیزم 😊به هر حال هر کی هر چی دوس داره میتونه بپوشه

یعنی یک تاپیک زدی

از دیروز پدر مارو دراوردن😂😅

بابد بیای برای ادما توضیج بدی

نظر شخصی و فرهنگ شخصی معنیش چیه..

جالبه جز توهین هم جور دیگه بلد نیستن جواب بدن

💕

ضمنا کت شلوار پوشیدن و شومیز پوشیدن گند نمیزنه به مراسم کسیبهتره طرز فکرتونو عوض کنین و سعی نکنین نظ ...

خب من دوست ندارم..باید با شما هماهنگ کنم؟ شما الان اومدی داری نظرت رو به من تحمیل میکنی

و زور میگی بخدا..عجیبه خرما خوردی و منع رطب میکنی

💕

یعنی یک تاپیک زدیاز دیروز پدر مارو دراوردن😂😅بابد بیای برای ادما توضیج بدینظر شخصی و فرهنگ شخصی معن ...

فک نمیکردم تاپیک به اینجا کشیده بشه 

همه چی رو خز میدونن والا 😂😂

حالا یکی گفت شاباش دادن داماد خزه 😑😑😑

خب من دوست ندارم..باید با شما هماهنگ کنم؟ شما الان اومدی داری نظرت رو به من تحمیل میکنیو زور میگی بخ ...

شما دوست نداری دلیل نمیشه بقیه به خاطر شما طرز پوششون رو عوض کنن،من نظرم رو تحمیل نکردم برعکس شما

احتراما نظراتمون متفاوته و بهتره بحث نکنیم

هرچند از شما بعنوان یک فرد تحصیلکرده و بزرگتر انتظار لحن مناسب تری رو داشتم

بهتره ادامه ندیم

روز خوش🌷