2777
2789
کدوم قرن زندگی میکنی

واقعیت

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ تا قبل ۲٠ ازدواج کزدی کردی بعدش دیگ امکانش خیلی کمه

متاسفانه نمیدونم چرا این موضوع حقیقت داره 

من تازه ۲۰ سالم شده 

تا ۱۸ سالگی انقدر خواستگار میومد کلافه میشدم 

الان هیچی😐

۲۰. نه. ۳۰

الان باید من بگم ۳۰ نه ۴۰

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

متاسفانه نمیدونم چرا این موضوع حقیقت داره من تازه ۲۰ سالم شده تا ۱۸ سالگی انقدر خواستگار میومد کلافه ...

خب افرین به کلامت منم منظورم همینه

خواستگار اونم کلان شهر بعد ۲٠  خیلی کمه یا غیب میشن

اینودفقط اونایی درک میکنن ک کلان شهرن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

😳🚶🏻‍♀️👈🏻🤰🏻👈🏻🏃🏻‍♀️👈🏻👶🏻👈🏻💩

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

شما خودت کی رفتی !

من خوذم مجردم بابا

دلت خوشه از زندگیت لذت ببر من خودم مجردم ۳۶ سالمه هیچ وقت  هم ازدواج نمیکنم، چندروز پیش پارتنرم ازم خواستگاری کرد یه جوری  ترس برم داشت استرس شدید گرفتم وقتی به ازدواج فکر کردم،من نمیگم ازدواج بده ولی انقدر زندگیه به تف بند شده هرکس رو میبینی بعد چند ماه دنبال طلاقه من خودم به شخصه  میترسم

ن اصلا خیلیا تو ۳۰خورده ازدواج گردن تازه کجای کاری تو😂 واسه ازدواج هیچ وقت دیر نیست فقط زوده

من ک نمیگم ازدواج تو سنین بالا نیس

ازدواج تو هر سنیه

ولی راحت دیگه نیست! 

والا همینه دیگ قبل ۲٠ دختر سریع میرهبعدش باید هزار در بزنه تا چی بشه

میخام صد سال سیاه نگیرن 

تازه تا ۲۵سالگی میشه اوج لذت و از زندگی برد،پیشرفت کرد 

بعد ازدواج کنه بشینه تو خونه یه مرد خیکی پشمالو رو تحمل کنه؟😐

این طرز فکر شماست هیچکس اینجوری فکر نمیکنه 

مگه اینکه با ماشین زمان از دوره قاجار اومده باشه