2777
2789
تو قرنی جا‌مونده ک دخترا رو تو سن ۱۵میگفتن ترشیده 😂😂

من صفت ترشیده دادم؟؟؟ 

من فقط راجب راحت ازدواج کزدن و نکردن گفتم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

میخام صد سال سیاه نگیرن تازه تا ۲۵سالگی میشه اوج لذت و از زندگی برد،پیشرفت کرد بعد ازدواج کنه بشینه ...

اره بیخیال

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ک نمیگم ازدواج تو سنین بالا نیسازدواج تو هر سنیهولی راحت دیگه نیست!

چرا راحت نیس اتفاقا راحته دختری ک سن بالا ازدواج میکنه تجربه داره بیشتر چیزا هم میدونه رفتارای بی منطق بچگونه هم زیاد نداره

خانما ازدواج سن خاصی نداره که بگیم اگه زیر ۲۰  یا ۳۰ یا ۴۰ ازدواج کردی غیر این  شوهر گیرت نمیاد.

اگه فرد خوبی اومد بله ۲۰ سالگی هم ازدواج کنید ولی اگه نیومد دلیل نشده که هیچ وقت ازدواج نخواهی کرد 

همه چیز دست خداست. اون بالا سری هست که زندگی ما رو رقم میزنه نه حرف بنده خدا 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
چرا راحت نیس اتفاقا راحته دختری ک سن بالا ازدواج میکنه تجربه داره بیشتر چیزا هم میدونه رفتارای بی من ...

چی بگم والا

همه گارد گرفتن من خودمم ۲۱ مجردم

فقط چیزی رو ک دیدم از تعداد خواستگارام گفتم

عجببببب بابا عجببعضیاتون ی حرف هایی میزنین آدم برگاش میریزه

کامنتای بعدی بخون

خانما ازدواج سن خاصی نداره که بگیم اگه زیر ۲۰ یا ۳۰ یا ۴۰ ازدواج کردی غیر این شوهر گیرت نمیاد.اگه ...

کلان شهر ازدواج سخته

😳🚶🏻‍♀️👈🏻🤰🏻👈🏻🏃🏻‍♀️👈🏻👶🏻👈🏻💩

سلام عزیزم شما باردار بودی؟

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

سلام عزیزم شما باردار بودی؟

سلام گلم نه متاسفانه🤰🏻

این نی نی ها هم ناز گرفتنه

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

سلام گلم نه متاسفانه🤰🏻این نی نی ها هم ناز گرفتنه

ای بابا ایشالا باردار شی عزیزم🥺🩷

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

کلان شهر ازدواج سخته

عزیزم دل اتفاقا این حرف شما برای تو دهات پشت کوه هست(اونم بعضی قسمت هاش نه همه ) وگرنه دختری که تحصیل کرده باشه. سر کار بره و مستقل باشه هیج وقت براش دیر نیست.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
عزیزم دل اتفاقا این حرف شما برای تو دهات پشت کوه هست(اونم بعضی قسمت هاش نه همه ) وگرنه دختری که تحصی ...

🤣🤣🤣واااای 

بابا خودم مجردم در حال تحصیل 

۲۱ سالمم هست

فقط منظورم رو تعداد خواستگار بود😂🤦🏿‍♀️