2777
2789
عنوان

لیپو ابدو دکتر مکارچیان⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 61 پست
چ خوب پس خیالم از درد سینه راحت شدفقط لیپو ابدو مخصوصا ماساژ ابدو میگن وحشتناک درد داره شما چند کیلو ...

اره خیالت راحت .عمل مامو این سالها خیلی راحت شده .من ۵ سال پیش میخواستم انجام بدم و همه از دردش منو ترسوندن اما دو سال پیش دوستم انجام داد و گفت درد نداره منم رفتم انجام دادم

انشااله .حتما بهم بگو از تجربیات بعد عملت .باورت میشه از مهرماه من توی نی نی سایت و اینستا فقط دارم ...

منم ی ساله کارم همینه

منم دوست داشتم زودتر عمل کنم این استرسش خیلی بده ولی نوبتاش پره بهمن نوبت داده

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی ساله کارم همینهمنم دوست داشتم زودتر عمل کنم این استرسش خیلی بده ولی نوبتاش پره بهمن نوبت داده

دقیقا چن بهمنی ؟ البته من دکترم مکارچیان نیست .دکتر پریسایی هست. مامو رو هم پیش اون انجام دادم و گفتم ابدو و لیپو هم پیش خودش انجام بدم .شما قد و وزنت چقدره؟ چن تا زایمان داشتی ؟ من یه زایمان داشتم

دقیقا چن بهمنی ؟ البته من دکترم مکارچیان نیست .دکتر پریسایی هست. مامو رو هم پیش اون انجام دادم و گفت ...

۱۰ بهمن

وزنم ۷۳

قدم ۱۶۸

دوتا زایمان داشتم عزیزم

دقیقا چن بهمنی ؟ البته من دکترم مکارچیان نیست .دکتر پریسایی هست. مامو رو هم پیش اون انجام دادم و گفت ...

دیگه قصد بچه دار شدن نداری؟؟ اگه حتی ۱ درصدم احتمال داره ک دومی رو بخوای این کارو نکن هم چون داری هرینه میکنی هم درد شدید میکشی اگه دوباره باردارشی عضله های شکمت دوباره باز میشه

من با اینکه دوتا دارم دکترم همش ب منو همسرم میگفت مطمعنی دیگه بچه نمیخوای سنت کمه ها گفتم اصلا

دیگه قصد بچه دار شدن نداری؟؟ اگه حتی ۱ درصدم احتمال داره ک دومی رو بخوای این کارو نکن هم چون داری هر ...

نه من ۴۵ سالمه .دخترم ۱۷ سالشه .البته اینقد ریزه پیزه ام و بی بی فیسم هیچ کس باورش نمیشه دختر ۱۷ ساله دارم .از اول همین یه دونه رو میخواستم .دیگه نمیخوام .همسرم هم از عمل ابدو و لیپو من راضی نیست که برم .اما دیده من مصمم هستم ،حرفی نمیزنه .الان فقط مرددم تزریق به باسن داشته باشم یا نه ؟ چون همکارام نمیدونن دارم میرم عمل زیبایی .نگفتم عمل زیبایی دارم اگه میگفتم  زیبایی بهم مرخصی نمی‌دادند. حالا اگه تزریق کنم میترسم بفهمند

نه من ۴۵ سالمه .دخترم ۱۷ سالشه .البته اینقد ریزه پیزه ام و بی بی فیسم هیچ کس باورش نمیشه دختر ۱۷ سال ...

ماشالا عزیزم خداحفظ کنه دخترگلتو

خ‌ب پس اوکیه 

ببین تزریق ب باسن مراقبتای سخت خ‌دشو داره مثلا تا مدتها باید محل کارتم بالشت برای نشستن بزاری زیرت قطعا میفهمن همکارات

از طرفیم همه میگن حالا ک هم درد میکشی هم هزینه میکنی ایده آل ک ترانسفر هم داشته باشیم چون هزینه ترانسفر ۵ تا ۱۰ تومنه ولی خوب من شخصا همسرم مخالفه

ماشالا عزیزم خداحفظ کنه دخترگلتوخ‌ب پس اوکیه ببین تزریق ب باسن مراقبتای سخت خ‌دشو داره مثلا تا مدتها ...

همسر منم میگه تزریق به باسن نداشته باشم.میگه پاهات لاغره و زشت میشه باسنت بزرگ شه.حالا برم دکتر ببینم چی میگه .از طرفی دلشوره محل کار و نفهمیدن اونا رو دارم.شاغل بودن این چیزاش خیلی بده.مخصوصا  شغل دولتی داشتن

نه من ۴۵ سالمه .دخترم ۱۷ سالشه .البته اینقد ریزه پیزه ام و بی بی فیسم هیچ کس باورش نمیشه دختر ۱۷ سال ...

من داشتن تزریق باسن سخته  ۲۰ روز پیش عمل کردم مراقبتهای خاص خودشو داره نکن به نظر من

کاربر قدیمی اَم