2777
2789
عنوان

کنکوریا این اطلاعیه چی میگه

174 بازدید | 28 پست

متقاضياني که در زمان ثبت نام، نوع آزمون خود را "متقاضی شرکت در آزمون سراسری و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم هستم" انتخاب می‌نمایند، در صورت قبولی نهایی در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم حق انتخاب‌رشته در آزمون سراسری سال 1404 را ندارند. لازم به يادآوري است اعلام نتیجه نهایی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در سال 1404 قبل از انتخاب‌رشته متقاضيان آزمون سراسری اعلام خواهد شد و به قبولين نهايي آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم، کارنامه ملاک عمل برای انتخاب‌رشته در آزمون سراسری داده نخواهد شد.

یعنی چی؟ من رشتم تجربیه یعنی فرهنگیان قبول بشم دیگه نمیتونم تو تجربی انتخاب رشته کنم؟

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

معتبره این؟

اره یعنی فرهنگیان قبول شی کنکور اصلیت پر

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نتایج فرهنگیان قبل از کنکور اصلیت میاد. اگه قبول شده بودی دیگه نمیتونی رتبه و نتایج کنکور تجربیتو ببینی. مگراینکه انصراف بدی . یه فرصت سه چار روزه میدن برای انصراف از فرهنگیان 

معتبره این؟اره یعنی فرهنگیان قبول شی کنکور اصلیت پر

اره آخرین اطلاعیه سایت سنجشه

مطمئنی منظورش اینه؟ اخه یعنی چی خب 

نتایج فرهنگیان قبل از کنکور اصلیت میاد. اگه قبول شده بودی دیگه نمیتونی رتبه و نتایج کنکور تجربیتو بب ...

یعنی قبل اینکه رتبه های کنکور سراسری بیاد باید انصراف بدم؟

اره آخرین اطلاعیه سایت سنجشهمطمئنی منظورش اینه؟ اخه یعنی چی خب

یعنی جواب اینکه فرهنگیان قبول شدی یا ن زودتر از جواب کنکور میاد و اگه فرهنگیان قبول شده باشی دیگه کنکورت هرچی شده باشه حق انتخاب نداری و باید بری فرهنگیان 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

پارسال اینطوری بود که اول نتایج فرهنگیان اومد گفتن اگه میخواید رتبه براتون بیاد انصراف بدین در غیر این صورت رتبه و انتخاب رشته نخواهید داشت من خودم فرهنگیان آورده بودم ولی پزشکی میخواستم با ترس و لرز انصراف دادم همش میگفتم اگه پزشکی قبول نشم چه خاکی تو سرم بکنم از فرهنگیان انصراف دادم پزشکی هم شاید نیارم

پارسال اینطوری بود که اول نتایج فرهنگیان اومد گفتن اگه میخواید رتبه براتون بیاد انصراف بدین در غیر ا ...

وای چقد سخته اینجوری

آخرش پزشکی قبول شدین؟

اره خدا رو شکر ولی مردم زنده شدم

من نمیدونستم اینجوریه سردرد گرفتم اینو دیدم

سهمیه داشتی؟

منطقه چندی؟

میشه لطفا رتبه منطقه تو بگی