2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 170 پست
آخه من کلاژن هنوز نخوردم میترسم خیلی چاقم کنهنمی‌خوام چاق بشمالبته تا دو کیلو اشکال ندارنبنظرت کلاژن ...

کلاژن که چاق نمیکنه البته کسی که استعداد داره شاید چاقش کنه خاله من رژیم لاغری داشت اونم کلاژن میخورد پوستش میوفته بستگی داره تغذیت چطور باشه اگه پولشو داری فیشیال برو یا دکتر پوست برو از جوانسازها استفاده کن منظورم پروفایلو تزریقی هست اگ شرایط نداری تو خونه به پوستت برس 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فداکاری ازخوش گذشتگی براکسی خوبه قدربدونه نه همسرشماکه قدرنمیدونه

دیشب بش گفتم باشه منم مث خاهرت به خودم میرسم ولی اخرماه پولی برات نمیمونه و منم دیگه نه خودم شیر میخرم ماست کنم نه خیارشو میکنم نه ....میگه نه  هم به خودت برس هم اینکارا کن گفتم خب وقت نمیشه خاهرت همش فقط ازایش میکنه و میگرده و‌ اصلا کاری به کارای خونه نداره چون کمکی هم گرفته .....

کلاژن که چاق نمیکنه البته کسی که استعداد داره شاید چاقش کنه خاله من رژیم لاغری داشت اونم کلاژن میخور ...

آره عزیزم پول پوروفایلو نداشتم یه مزوژل رویتاکر زدم شد پنج میلیون فقط ی بار زدم

آره عزیزم پول پوروفایلو نداشتم یه مزوژل رویتاکر زدم شد پنج میلیون فقط ی بار زدم

هر شش ماه باید بزنی .آبجی من چهل سالشه پوستش مثل آیینه هست قبلنا مرکز خوب فیشیال می‌رفت رو اون خیلی اثر کرده 

هر شش ماه باید بزنی .آبجی من چهل سالشه پوستش مثل آیینه هست قبلنا مرکز خوب فیشیال می‌رفت رو اون خیلی ...

خدا کنه داشته باشم برم بزنم جالپرو صورتی هم میگن عالیه

خواهرتون چی میزنه؟

آره خدایییش خوب بود

اونا بهترین و کم خطرترین کار زیبایی هست صد درصد دکترای پوست خودشون از این روش جووون و شاداب موندن

خب الان هم شیک پوشی؟شاغلی؟

شاغل نیستم اماشیک پوشم  اهل ارایش نیستم تمام لوازم ارایشم یه ابرسانه یه ضدافتاب ویک رژ امالباس زیادمیخرم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه بابا من خانه دارم و ۸ ساله ازدواج کردم اما مامانم مثل عقاب بالاسرمون وایمیسته لباسمون بد باشه دعو ...

خداراشکر کن واسه مامانت من مامانم خودش شلختههه بعد منو داده به ی ادم کم درامد انتظارم داره مثل دخترای بقیه خزج کنم دصورتی که خودش تو خونه بابام منو عادت دادن به کم خرجی و کم حرفی انتظار دارن ما شوهر کردیم یهو زبون باز کنیم از اینکه کم حرف هم هستم خیلی حرف از شوهرم میشنوم....روم نمیشه حرف بزنم با کسی همشم میگه لاغری

تو حاملگیم ی لباس بارداری نگرفتم از کسی قرض کرده من که ترشیده نبودم...میخام بگم انقدر به فکرش بودم چ ...

وای تو دیگه کی هستی خرید و خرج کردن اینقدر سخته برو بهترین لباسارو بخر بپوش کیف کن برو دکتر تغذیه تپل شو خوشگلتر میشی حتما بیشتر به چشمش میای 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...