اول این بگم که من قناعت میکنم واسه خرید بعضی چیزا و دلم برای شوهرم میسوزه لطفا بهم بگید چیکار کنم دلم نسوزه من خودم دارم زجر میکشم از ی طرف غصه میخورم بعد ۴سال واسه خودم ی کفش خریدم اونم چون ضروری بود میخام بگم کلا مث بقیه نیسم مث همون بقیه ای که شوهرم میگه شبیه اونا به خودت برس نیسم همش میگه مثل...و...ببین چقد به خودشون میرسن همش مسگه شلخته ای اینکه شلختم قبول دارم خب اول که اونا شوهرشون پولدارتره راحت خرج میکنن دوم اینکه اون کارای هنرمندی که من تو خونه انجام میدم اونا اصن و ابدا نکردن فقط اماده میخرن من دلم برا شوهرم میسوزه دلم خاسته طبیعی بخوره خرج زیاد نکنه لوازم ارایشی اخرین بار ۹ماه پبش ی رژ گرفتم که نصفشم مونده چون عادت کردم به شلختگی ولی همونایی که منو باهاشون مقایسه میکنه مرتب خرید میکنن میلیونیییییی و خب به خودشونم میرسن من لباسای تو خونه ایم واسه سال بوق واسه دخترم که نوزاده لباس نمیگیره پارچه میگیره بدوزم و منم وقت نمیکنم انقدر عصبی میشم خیلییی حرف دارم فقط یکوچولو از حرفام فقط لطفاااااا بهم بگید چیکار کنم دلم برا شوهرم نسوزه و از شلختگی دربیام و به خودم برسم تازه اقا میگه چاق هم بشو😪منی که ارثی لاغرم چیکار کنم خب
بخاطر دل نسوزی من یه دوستی داشتم این جوری بود این مدل ادما اینقد خرج نکردن که دیگ خرج کردن براشون سخته با هر هزینه آیی عذاب وجدان میگیرن .حالا من برعکسم اینقد خرج میکنم شوهرم میگه تو از دکتر هم هزینه هات بیشتر 🙂
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا مینویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم
با این دل سوزیت اگر فردا رفت زن دیگه گرفت که به خودش برسه اونی که دلش می خواد برسه اون وقتم دلت براش می سوزه پس خرج کن برا خودت لباس بخر به موهات صورت برس ارایش کن
تو خرج نکن دلت بسوزه اون میره یکیپیدا میکنه که دلش برا جیبش نسوزه چرانمیفهمید مردا دوست دارن زنشون ...
خودش چندبارم گفته تازه یا همش کسی رو میبینه به خودش میرسه میگه اینجوری بکن 😥چیکار کنم از مجردی شلخته بودم ی چندروز ارایش میکنم باز شلخته میشم باز دلم نمیاد خرج کنم باز دلم نمیاد شوهرم بره فلافا آماده بخره اینهمه زحمت میکشم با بچه کوچیک که هیچکس کمکم نیس همین خاهرش که منو باش مقایسه میکنه هنوز که بچشم بزرگ شده۳سالشه کمکی میاد کاراش میکنه من صفرتاصد خودمم که نخاد شوهرم فشارش بیاد میدونم باید خرج کنم تا عزیز شم ولی تو خونم نیست چجوری یاسد شروع کنم