2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

2103 بازدید | 167 پست

اول این بگم که من قناعت میکنم واسه خرید بعضی چیزا و دلم برای شوهرم میسوزه لطفا بهم بگید چیکار کنم دلم نسوزه من خودم دارم زجر میکشم از ی طرف غصه میخورم بعد ۴سال واسه خودم ی کفش خریدم اونم چون ضروری بود میخام بگم کلا مث بقیه نیسم مث همون بقیه ای که شوهرم میگه شبیه اونا به خودت برس نیسم همش میگه مثل...و...ببین چقد به خودشون میرسن همش مسگه شلخته ای اینکه شلختم قبول دارم خب اول که اونا شوهرشون پولدارتره راحت خرج میکنن دوم اینکه اون کارای هنرمندی که من تو خونه انجام میدم اونا اصن و ابدا نکردن فقط اماده میخرن من دلم برا شوهرم میسوزه دلم خاسته طبیعی بخوره خرج زیاد نکنه لوازم ارایشی اخرین بار ۹ماه پبش ی رژ گرفتم که نصفشم مونده چون عادت کردم به شلختگی ولی همونایی که منو باهاشون مقایسه میکنه مرتب خرید میکنن میلیونیییییی و خب به خودشونم میرسن من لباسای تو خونه ایم واسه سال بوق واسه دخترم که نوزاده لباس نمیگیره پارچه میگیره بدوزم و منم وقت نمیکنم انقدر عصبی میشم خیلییی حرف دارم فقط یکوچولو از حرفام فقط لطفاااااا بهم بگید چیکار کنم دلم برا شوهرم نسوزه و از شلختگی دربیام و به خودم برسم تازه اقا میگه چاق هم بشو😪منی که ارثی لاغرم چیکار کنم خب 

من حتی ۲هفته بعد زایمان اومدم خونمون تو شهر غریب بچه اول من ۲۰ساله خیلییی اذیت شدم فقط چون شوهرم تنها بود و کسی نداشت خودم با اینهمه درد بخیه و بچه کوچیک که اصن تجربه نداشتم اومدم خونمون چون دلم براش میسوخت الان خودم افسردگی گرفتم عصبی شدم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در یک حرکت یهویی همین الان برو لباسای کهنه رو دور بنداز 😄

من هر از گاهی این کارو میکنم یهویی پامیشم لباس دور ميندازم چون بمونه دلم نمیاد

به این فکر کن اینجوری ادامه بدی شوهرت از دست میدی 

الحمدلله

خوبه بهش خودت میگه و تو انجام نمی‌دی 

ولی من دوست دارم به خودم برسم و همیشه عالی باشه ولی وضع مالی شوهرم خوب نیس و یبار برگشت بهم گفت مادی گرا هستی!! منم بهم برخورد بعد از اون دیگ هیچی نمی‌خرم پشیمون شده و حالا ک زده شدم میگه لباس بخر 

من اگر به خودم می‌خوام برسم فقط بخاطر خود شوهرم هست هیچ مردی دوست نداره زنش شلخته باشه شما هم دلت نسوزه ولی در صورتی ک خودش دلش بخواد برات انجام بده

تو حاملگیم ی لباس بارداری نگرفتم از کسی قرض کرده من که ترشیده نبودم...میخام بگم انقدر به فکرش بودم چون اون موقع تو فشار بود ولی اغا اینجوری نمیپسنده دوس داره مثل خاهرش که تماممم پول شوهرش رو خرج خودش و دخترش میکنه منم مثل اون باشم همش میگه میخای بش بگم برات اموزش بزاره چجوری به خودت برسی