2777
2789
عنوان

روش تنبیه همسر من

579 بازدید | 52 پست

سلام دوستان، 

خیلی دلم گرفته، همسرم باهام قهره نه یه قهره بچگونه و بیا منت ام رو بکش و این حرفا

کلا روش اش اینه قهرهای وحشتناک، طولانی انگار آدمو نمبینه بشدت نادیده میگیره انگار آدم حساب ات نمیکنه 

همه خانم ها میدونن این بدترین و ناجوانمردانه ترین روش تنبیهه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر کیه  خب

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

داد میزد یا وسیله می شکست یا کتک می‌زد خوب بود؟ 

بهتر بزار حرف نزنه ، شوهر من تو دعوا با داد حرفای بدی میزنه که دل آدم خیلی می شکنه کاش اینم قهر میکرد جای داد و هوار

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
داد میزد یا وسیله می شکست یا کتک می‌زد خوب بود؟ بهتر بزار حرف نزنه ، شوهر من تو دعوا با داد حرفای بد ...

اوایل زندگی اینکارا رو. میکرد سن اش رفته بالا ورژن عوض کرده

چی بگم والا. فقط میدونم بچه ها هم خیلی آسیب میبینن. من همیشه به مادرم میگفتم چرا طلاق نگرفتی

اکثرا بچه ها متوجه نمیشن ولی رابطه عمیقی از منو پدرشون ندیدن ک یاد بگیرن

کلا بحث ها انقد جدی نیست بعد کلی خوبی سر کوچکترین مسئله قهر میکنه

ای بابا 

موقعی که  اخلاقش خوبه  بهش بگو

بگو اینجوری فاصله ایجاد میشه  باید بعد این همه سال کنار هم بودن بهترو بهتر باشید

اگه نمیشه مستقیم بگی 

مثال بزن  

من بیشتر اینجوری حرف های ک نمیشه بگم میزنم و  نتیجه می گیرم 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

شوهرتون این رفتار از بچگی همراهشه و و در دوران کودکی یک چیزی باعث شده که این رفتار رو نشون بده 

باید تحقیق بشه که بدونیم در کودکی چه آسیبی دیده 

و بعد تروما شو درمان کنید که به این سادگی نیست

نمیتونم دلم نمیاد 18ساله زندگی میکنیم دو تا بچه دارم

از اول عادت کرده دیگه الان کارت سخته

به قهرش از این به بعد جایزه نده کارش واقعا بیرحمانه است

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.