2777
2789
عنوان

حس عجیبی دارم بهم میگن خوشگلی خوبه که به خواهرت نرفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید جوابشونو بدی

نمیدونم چی بگم اصلا که بدتر نشه یه وقت  یه بار گفتم ممنون ولی خواهرم خیلی خوشگله و زیبایی سلیقه هست ولی طرف گفت خواهرت در برابر تو اصلا زیبایی ندارع البته این دوست دختر خالم بود اومده بود شانس آوردم خواهرم نشنید 

مگه میشه تو رو داشت غمی داشت 🫶💜

موافقم منم همینطور اصلا نمیفهمم چرا یه عده اینقد رک و بی ادبانه نظر میدن درستش اینکه از شما تعریف کن ...

اره بخدا اصلا من خودم بدم میاد بقیه در مورد من نظر بدن حس بدی میگیرم استرس و.. اصلا نمیدونم چطوری رو شون میشه این حرفا بزنن

یعنی چی

خواهرم خیلی خوشگله و قیافه جذابی داره، من قیافم کلا با خواهرم فرق داره من قیافم کیوت و مهربونه اون قیافش با ابهته، همیشه تو جمع ک هستیم جلو همه و من به خواهرم میگن وای چقدر تو قشنگی و خوشگل ب من که میرسه رد میشن... 

خب حق داری،خواهر آدم پاره تن آدمه منم بودم خیلی ناراحت میشدم،باید بگی اونم قشنگیایه خاص خودشو داره

اره گفتم اینو یه بار ولی گفت نه تو خیلی تو دل برویی خواهرت نه اصلا هر چی میگم بدتر کش میدن

خواهرم خیلی خوشگله و قیافه جذابی داره، من قیافم کلا با خواهرم فرق داره من قیافم کیوت و مهربونه اون ق ...

نه بابا کیوت بهتره که با ابهت من اصلا خوشم نمیاد برای خانم ها کیووت 😍😍بغلی هست عالیه خوردنی 

اره گفتم اینو یه بار ولی گفت نه تو خیلی تو دل برویی خواهرت نه اصلا هر چی میگم بدتر کش میدن

🫤🫤🫤

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..