من قبول دارم که خانم ها وظایف خاص خودشون رو دارند و قابل ستایشه اما خوب مردا بیشترین کارهای سخت جامعه رو انجام میدم مثل کارگری معدن کارگری ساختمان شهرداری ماهیگیری جنگ حملونقل در جاهای پرخطر و..... اما خوب نقش های زنان هم قابل تحسینه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر من شغلش ازاده هیچ کار سنگینی نداره فقط خرید خونه میکنه وقتی میاد خونه میخواد کله ما رو بکنه بعد منه بیچاره از صبح با یه بچه سر پا جنگ اعصاب هم به کنار...شوهرم همش فکر میکنه من پامو انداختم رو پام دارم تخمه میشکنم
یه چیزی خیلی باحاله این وسط همون طورمردا میگن ما زنی نمیخوایم جلو همه مردا باشه و فلان ما زن هام این ...
دقیقا
ارتودوکس💒 سینگل و متعهد💍 متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤
یه چیزی میگم تموم حالا شما مردا سختی میکشین اذیت میشین تو معدن پاره میشین و.. ولی آخرش یه جوري جبران میکنین خیانت میکنین با هزارتا دختر رابطه دارین تهش هم میگین خب حقمه این همه سختی میکشیم فلان توقع هم از زن زندگیتون زیاده یه چیز کم باشه میرین هزارتا گوه
کاری می کنین.
مرد واقعی اونیه که میره سرکار زحمت میکشه تا زندگیشو زنشو بچه شو یه لول بالاتر ببره تا زحمت های همسرش رو جبران کنه