2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 15667 بازدید | 531 پست
گلم پماد آلفا استفاده کن برای سوختگیت با آدم سطح پایینی مثل تو ک برده تفکراتتی چیزی نمیشه گفت همین ک ...

کی من را شست؟

حتما توی عقده ای  که به جای بحث منطقی و نقادانه کامنت، دلیلت برای رد اون را لایک نکردنش می دونی 🤚😄 یا اون دختر بچه که افتخارش این بود که بلده کیک بپزه؟

یعنی ملت اینقدر بدبخت شده ان که برای مشکلاتشون کسی را تگ کنند که به جای نقد و بحث مثل پیرزنا فقط بلده دهنش را به ناسزا باز کنه....حالا تگت هم کردند جز ناسزا گفتن حرفی هم بلدی بزنی؟ اصلا تا حالا چهارتا کتاب خوندی؟

بعد من برده تفکراتمم؟

چون برخلاف زنهایی مثل توی بی سواد، از خودم ضعف نشون نمیدم و به کاسه و کوزه تو بوفه افتخار نمی کنم؟

من برده تفکراتم یا تویی که زن را همون طور تعریف می کنی که صدسال پیش ننه جون و اجدادت تعریف می کردند؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه گذشت زمانی که زن بشینه خونه و بخور و بخواب

الان زنها اکثرا مستقل شدن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
همین ک هنر کیک پختن رو زیر سوال میبری نشون میده بویی از هنر نبردی😂😂😂شک ندارم ته تهش زیاد برات در ...

قشنگ طرفرو قهوه کردیا🥴😂😶

به این بگی آشپزی یک نوع هنر هست

هفت بار سکته میزنه میگه خیر اینطوری نیست

پس بحث با این ادما فایده نداره بهش محل نده

این دوره زنا همون وظایف مردا رو دارن انجام میدنخیلیا هم وظایف زن وظایف مردنخیلی ها هم ازدواج نمیکنن ...

امضات عالیه به حق مولای ما مسلمونا علی و به حق عشق من قمر بنی هاشم قبول شی و به ارزوهات برسی