2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 10619 بازدید | 475 پست
من منظورم کارها ی های سخت مثل معدن و ایناس

همتون ک معدنچی نیستید.خیلیاتون کاسبین.و خیلیا کارمند و شغلایی دارین ک خانما هم میتونن براحتی انجام بدن.

ولی شما هیچوقت نمیتونین کارای مارو انجام بدین براتون سخته.سخت از لحاظ جسمی نه.

از لحاظ روحی.

کارای روزانه خودمو میگم ببین راحته:

ساعت هفت صبح صبحانه میدم همسرم براش چای اماده میکنم و غذاشو میزارم تو کیسه و تا دم در وسیله هاشو کمکش میبرم میام بالا سفره رو جمع میکنم دوساعت میخوابم پامیشم بچمو صبحانه میدم پوشکشو عوض میکنم،براش کارتون میزارم میرم دور شستن ظرفا بعد بچمو تو این سرما لباس میپوشونم میریم نونوایی بعد میام خونه دور درست کردن ناهار برای دخترم.غذای فردای همسرمو همزمان درست میکنم و اون وسط مسطا ریختو پاشای دخترمو جمع میکنم خونه رو جارو میکشم اشپزخونه رو‌ هروز کثیف میشه میشورم ناهار دخترمو میدم، سریع میرم برای پختن شام و بدو بدو میرم بازارو برمیگردم(بچه بغل) دخترمو میخوابونم همسرم میاد وسیله هاشو کمکش میبرم میزارم تو اتاق، براش شام میزارم سفره رو جم میکنم چای اماده میکنم میوه میزارم

دخترم بیدار میشه و باید ب نازو نوزای اون برسم شامشو بدم.

میرم سراغ شستن ظرفای شام و پاک کردن گاز و مرتب کردن اشپزخونه و در اخر خسسسته و کوفته..همسرم میگه خوشبحالت ک همش خونه ای بیکااار،بیا ماساژم بده حداقل یکاری کرده باشی🥲  

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه وقتی شما منت میزارید دیگه چه انتظاری داری بستیم نگاه کنیم حقمون پایمال بشه؟

وااااای چیییی میگییی توووو؟؟؟؟😂😂😂😂

پایمااال شدن حققققوققق پسر بچه هاااا...!!!!

باشه حق با توئه.

میری کارگری؟

من خودم شاغلم گاهی شده ۳۶ ساعت بی وقفه سرپا بودم بدون استراحت جوری که موقع برگشتن به خونه با ادم و عالم دعوا داشتم اما وقتی رسیدم خونه مجبور بودم به بچه ام رسیدگی کنم ، غذا بپزم ، خونه رو تمیز کنم ، به خودم برسم و همچنان نخوابم !!! فک نمیکنم کارگر شرایطش بدتر از این باشه 

بستگی داره برای منی که یه زن شاغلم و درامدم از همسرم هم بیشتر قضیه فرق داره البته من همسر بسیار مرد شریف و خوبی هست و توی کارای خونه هم خیلی کمک میکنه هم اصلا سخت نمیگیره و خیلی خانوما هستن با شوهرشون میرن سرکار و برمیگردن و اقا استراحت میکنه خانم بچه داری و کارای خونه و...

خوب شد یه بدبختی کار تو معدن رو یاد مرد جماعت داد که تا هرچی میشه بگن مردا تو معدن کار میکنن. 😐

بعدم در مقابل زنها که حداقل یکبار پروسه بارداری و زایمان رو طی کردن، چند درصد مردا تو معدن کار کردن و تجربش رو دارن؟ جنگی هم که میگید همجنس های خودتون ترتیب میدن و زنها هم توش قربانی میشن فقط... 

خدایا دارم میبینم برای بقیه چیکار میکنیا...💔 

تو زایشگاه باش ی شکم نزا فقط ببین چطوری طبیعی بچه دنیا میاد حاضری صد تا کوه بکنی ولی نزایی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

من خودم شاغلم گاهی شده ۳۶ ساعت بی وقفه سرپا بودم بدون استراحت جوری که موقع برگشتن به خونه با ادم و ع ...

نظامی میدونی شرایطش چطوره می‌دونم همه مردان ارتشی نیستم اما ۹۹.۹درصد ارتشی ها مردن

بعدشم شما قدرت بدنی تون هم خیلی بیشتر از زناهست 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

تو زایشگاه باش ی شکم نزا فقط ببین چطوری طبیعی بچه دنیا میاد حاضری صد تا کوه بکنی ولی نزایی

من تو اینستاگرام و یوتویوب دیدم طرف خیلی راحت گوشیو گرفته داره لایو‌میزاره کم مونده پرستار بیاد بگه آنو ول کن زور برن بچه بیاد 🤦😂

نظامی میدونی شرایطش چطوره می‌دونم همه مردان ارتشی نیستم اما ۹۹.۹درصد ارتشی ها مردن

خشونت خانگی میدونید چیه‌؟ نصف ارث میدونید چیه؟ کتک خوردن و تحقیر شدن میدونید چیه؟ آزار و اذیت خیابانی میدونید چیه؟ ازدواج اجباری و کودک همسری میدونید چیه؟ و... 

خدایا دارم میبینم برای بقیه چیکار میکنیا...💔 

تو زندگی خودم،نه 

وقتی شیفت ۱۸ساعته میرم،روز جمعه و عید و جشن و فلان هم نداره 

چه دلیلی داره بگم وظیفه من کمتر هست؟

برابر هست و هر دو سخت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)