2777
2789
عنوان

به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 1310 پست

شعري که آيت الله بهجت در اواخر عمرشان زمزمه مي کردند:

با کدام آبرويي روز شمارش باشيم؟

عصرها منتظر صبح بهارش باشيم؟

سال ها منتظر سيصد و اندي مرد است

آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم...

سال ها در پي کار دل ما افتاده

يادمان رفت کمي در پي کارش باشيم

ما چرا؟ خوبترين ها به فداي قدمش

حيف او نيست که ما یارش باشيم؟😓

(ما فقط گدایی از گدایان اوییم)🌻

اگر آمد خبر رفتن ما را بدهيد

به گمانم که بنا نيست کنارش باشيم

باچه رویی بنــویســم که

بیـا آقـــا جـــان ۔۔۔

شـرم دارم خجـلم مـن زشمــا،

آقــــا جـــان ۔۔۔

بـــا چه رویی بِنــویسـم

ز غـــم دوری تــو۔۔۔

که گنــاهــان مـن آزرده تــو را،

آقـــا جـــان....

لبیک.یا.مهدی#  

الـٰلّهُمَ عجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
سلام و ممنونم از این تاپیک عالیمیشه خواهش کنم برای من دعا کنید؟ باردارم و نگرانم، خواهش می کنم برای ...

سلام و ان شاء الله به دعای معصومین و امام

عصر حاجت دلتون به خیر برآورده بشه عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

یا مهدی ادرکنی 💚

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
شعري که آيت الله بهجت در اواخر عمرشان زمزمه مي کردند:با کدام آبرويي روز شمارش باشيم؟عصرها منتظر صبح ...

چقدر قشنگ و متاثر کننده

اشکم دراومد

اللهم عجل لولیک الفرج 

آقا جان ببخش 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم مرسی از دعوتت ۱۰۰مرتبه صلوات هدیه به امام زمان علیه السلام

فدات قشنگم ❤️

قبول باشه ان شاالله 🤲

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
بازم حلال کنسرچی من حرف زدم ب شما اخه❤️

قربونت برم حرف بدی به من نزدی 

فقط یکم با تشر گفتی تگم نکن دیگه 

از این به بعد تگت کنم؟؟؟😀

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
فدااات عزیزدلم ❤️

😘😍♥️💚

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘