2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 12334 بازدید | 505 پست

من نمی‌فهمم چرا آقایون انقد اصرار. دارن که نشون بدن خیلییی بیشتر از زنان کار میکنن...

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بخوای واقعا مرد باشی مرد بودن سخت تر از زن بودنه

اما متاسفانه اکثرا از شرایط مرد بودن فقط نر بودن رو دارا هستند

مرد یعنی وقتی زنی برات بچه اورد و بزرگ کرد دیگه حاصل تلاشت رو مال خودت ندونی مال خودت و خانوادت بدونی

مرد یعنی وقتی زنت شاغل نیست و برادر هم نداره وظیفه خودت بدونی در صورت گرفتاری  به پدر و مادر اونم کمک کنی

مرد یعنی حرف خونه ت رو برای همکار و دوست و خانواده ات نبری و به معنای واقعی محرمش باشی

مرد یعنی ناراحتیا و خستگیا و گرفتاریا رو پشت در خونه بذاری و بیای تو نهه این که مدام به بچه هات بگی ندارم یا سرکوفتای مامان و خواهرت رو بیاری برای همسرت 

مرد یعنی اگه دیدی همجنست به همسرش ظلم می کنه پشت مظلوم وایستی نه این که بگی امروز اگه حق رو به زن دادم فردا بقیه زن ها هم میفتن دنبال حق و حقوقشون

مرد یعنی اگه به زن تنهایی کمک کردی به طمع هوس تن نباشه 

اگه چنین مردایی باشن تو دنیا واقعا کارشون از کار زنان سخت تره

دیگه باید قوی خودمون رو نشون بدیم

قوی نشون دادن خودتون خیلی فرق داره تا اینکه همش اصرار کنید که همه کارای سخت بر دوش شماست

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

ولی من قبول دارم کار سخت مردا میکنن منظورم کارگری الان شوهرمن کارگره ی کارای هر روز انجام میده که من حتی هفته ای یکساعت نمیتونم کارشو انجام بدم خدا حفظ کنه تمام مردم سرزمینمون رو خانمام  کارشون سخته ولی ی کارای رو خدا ساخته واسه مردا یا ی کاری مثل مادر بودن برای خانما

قدرت بدنی پا خانما طوری هست نمیتونیم کارگری کنیم مخصوصا داخل معدن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

حرص نخور استاتر.

هیچ کاری برای مردها سخت نیست.تازه افتخار هم میکنن ک کار سنگین وسخت واسه خانوادشون انجام بدن.و ب جامعه میرسونن ک از انرژی مردانه برخوردارند و منت سر جنس مخالف نمیزارن.

ولی برای پسر بچه ها سخت ونفس گیره و بهشون فشار زیاد میاره.وسر جنس مخالف منت میزاره و دعوا داره.

نه قبول ندارم ، من حاضرم سه شیفته کار کنم ولی بچه داری نکنم والا !! دیشب بخاطر کولیک دخترم شوهرم شب ناونسته بود خوب بخوابه و چون من حال نداشتم بیدار بود برای رسیدکی به بچه ، خودش اعتراف کرد هیچی سخت تر از بچه داری نیس

حرص نخور استاتر.هیچ کاری برای مردها سخت نیست.تازه افتخار هم میکنن ک کار سنگین وسخت واسه خانوادشون ان ...

دیگه وقتی شما منت میزارید دیگه چه انتظاری داری بستیم نگاه کنیم حقمون پایمال بشه؟

آره دیگه اما خوب جامعه اینطوریه

😐😐😐