2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 10872 بازدید | 479 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره آما فرض کن یه اتفاق کوچیکی برا خانمی بی افته تمام دنیا خبر دار میشم و سرو صدا و از حرفا اما وقتی ...

کی همچین حرفی گفته 

ببین الان تو خاورمیانه این همه زن و مرد کشته میشه کسی چیزی میگه؟؟ نهههه 

حرفی که تو میزنی در صورتیه که یه اتفاق خاص بیفته که مثال مردم واسش زیاد داریم

اما واقعیت اینه تو این دنیایی که همه چیزش همیشه دست مردا بوده زن کالایی بیش نیست

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

تو همین جنگ ایران و عراق زنا هم جنگیدن 

مخصوصا خانمای کردستان و خرمشهر 

تو همه کشورا جز ایران و یه تعداد محدود دیگه خانما سربازی میرن و میجنگن

برای مورد معدن و.. هم که گفتی خیلی خانما کارگری میکنن..

در کل این کارا در شان یه خانم نیست! قدرت بدنیش و هم نداره چه توقعی داری!

مثل این میمونه من به تو بگم دوقلو بزا 

میتونی؟ 

قبول دارم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
آره آما فرض کن یه اتفاق کوچیکی برا خانمی بی افته تمام دنیا خبر دار میشم و سرو صدا و از حرفا اما وقتی ...

وایییی تو خسته نمیشی انقدر حرف مفت میزنی؟ بچه سال برو پی درست نشسته تو نی نی سایت زر زر مفت و بی اساس میزنه

کی همچین حرفی گفته ببین الان تو خاورمیانه این همه زن و مرد کشته میشه کسی چیزی میگه؟؟ نهههه حرفی که ت ...

به اضافه هزاران دختری که به دلایل خیلی چرت هر روز توسط خانوادشون کشته میشن و به دروغ خودکشی اعلام میشن و ناشناس می‌مونن. 

خدایا دارم میبینم برای بقیه چیکار میکنیا...💔 
پس تو فرزند کوروش بزرگ و آریایی نیستی!

عزیزم من نظرمو گفتم یک

دو چه ربطی داره؟

خوده اسی گفته قبول دارم که خیلی از کارا با خانم هاس

درسته ما وظایفه مهمی داریم،غیر از خونه داریو مادر بودن و....

اما مردا به نظرم بیشتر اذیت میشن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
همتون ک معدنچی نیستید.خیلیاتون کاسبین.و خیلیا کارمند و شغلایی دارین ک خانما هم میتونن براحتی انجام ب ...

چرا واسه کسی که نمیفهمه انقدر از خودت مایه میزاری

خیلی اشتباه میکنی فقط خودتو عذاب میدی و خسته میکنی

پس فردا نه کسی به کارات اهمیت میده نه تشکر میکنه میگن کاری نکردی

عزیزم من نظرمو گفتم یکدو چه ربطی داره؟خوده اسی گفته قبول دارم که خیلی از کارا با خانم هاسدرسته ما وظ ...

کوروش مهم ترین کارش برابری بود 

تنها حکومتی که خانما توش دخیل بودن 

تو اجتماعات و اقتصاد و... شرکت داشتن 

مقام و جایگاه زن به شدت بالا بود 

اگر مادر بود که دیگه قدیسه می‌شد 

کوروش مهم ترین کارش برابری بود تنها حکومتی که خانما توش دخیل بودن تو اجتماعات و اقتصاد و... شرکت داش ...

من یا استارتر حرفی از مقامه زن زدیم؟😐😐😐😐

گفت بیشتره بار زندگی رو دوشه مرده منم گفتم اره😐

به اضافه هزاران دختری که به دلایل خیلی چرت هر روز توسط خانوادشون کشته میشن و به دروغ خودکشی اعلام می ...

دقیقااااا ، به این یکی واقعا اشاره نکردم 

هزاران دختر توی محدودیت های مسخره بخاطر یکسری سنت های چرت که فقط و فقط برای زنان تحمیل شده هستن اینا هیچکدوم شعار نیست من خودم با چشمام دیدم 

همین مردا با هزار نفر باشن جامعه هیچی نمیگه که هیچ باز زنان رو مقصر می‌دونه 

اما وای به حال دختری که حتی بهش تجاوز شده باشه...

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....