2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 12226 بازدید | 505 پست

حیف اعصابم خرابه و الا اون روی فمنیستمو نشون میدادم 

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بدن خانوم با آقا متفاوت ولی بعضی خانم ها هم هستند در معدن کار میکنن یا کارگری در کشورهای دیگه 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

بله خیلی از کارهای سنگین برا مرداس خوشبختانه🥺😂

مثلا وقتی میری خارج ایران قشنگ متوجه این تفاوتا میشی رفتگر زن دارن یا راننده اتوبوس و قطار زن برق کار تو ارتفاع های خیلییی بالا و..

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

همون کارا اگه زنا رو راه میدادن به جا ت×ن فروشی حاضر بودن تو همه این کارا غلت بزنن مزخرفه ک شغل موجود برای زنا تویی جامعه به تعداد انگشتای دسته 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

همین ک یه لایکم نگرفتی نشون دهنده بیخود بودنت هست عزیزم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خانوم کوچولو پیک می را از کی یاد گرفتی که درست یادت نداده؟اصلا متوجه نمیشی و مجبور می دونی خودت را ک ...

جدی میفرمایید پیک می عزیزم؟😂😂😂😂

پیک می یعنی دقیقا خود تو...

یا بهتره واضح تر بفهمونت🤫

پیک می ب یکی مثل تو میگن

ک برا تایید دیگران (بیشتر برا مردا)یا جلب توجه میگی

حاملگی اصلا درد نداره

دردش کمه

همجنسام ادا درمیارن

الکی میگن زایمان سخته 

من درکشون نمیکنم ک چرا زایمان رو بزرگ میکنن

پیک می کسیه ک سعی میکنه با بقیه خانما متفاوت باشه و توجه جلب کنه

نمونش قضیه همون بوفه ای ک گفتی

تومیتونی توخونت بوفه نزاری

ولی حق اینو نداری بیای بگی خانمایی ک بوفه دارن

یا بهتره بگم خودشون رو درگیر دکور خونه میکنن رو نمیتونم درک کنم 

این نشون میده دنبال جلب توجه ای 

ک بگی اهای مردم منو ببینید من باشماها فرق دارم

خانوم کوچولو پیک می را از کی یاد گرفتی که درست یادت نداده؟اصلا متوجه نمیشی و مجبور می دونی خودت را ک ...

اها این هشت نفری ک منو لایک کردن

همه بی سوادن فقط ی توی پیک می باسوادی 

هرکیم برخلافت حرف زد

اونم بی سواده

پس درست میفرمایید اصلا حرف بعدیتم درسته😂😂😂😂😂

کاملا موافقم. ببینید مردها اگر کار میکنن ما میگیم وظیفشونه باید کار کنه و حق نداره اعتراض کنه از اون سمت خانمی اگر کار بکنه میگیم داره لطف می‌کنه و حتی می‌تونه اون پول رو توی خونه نیاره و قانون هم بهش حق رو میده ، اغلب بیماری های روانی و افسردگی هم توی آقایون بیشتر از خانم هاست چون در همه جوامع زشت میدونن که مرد بخواد خیلی خودش رو ناراحت نشون بده ( حتی همون اروپاش هم همینه ) یه مرد واقعی واقعا زحمت کش و مظلومه . حالا نگید وای نه خانم ها اینطوری ان اونطوری ان خانم بد داریم خانم خوب هم داریم