2777
2789
عنوان

به سمت هر کدوم از افراد خانودام میرم یه ضربه بهم میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 83 پست
به نظر شما انتخاب من به خودم ربط داره یا اونها؟ چطور من توی انتخاب اونها ساکت بودم

بهشون رو دادی اجازه دادی نظر بدن حتما 

شما دیگه بالغید و خودتون بهتر میتونید تصمیم بگیرید واسه زندگیتون

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهشون رو دادی اجازه دادی نظر بدن حتما شما دیگه بالغید و خودتون بهتر میتونید تصمیم بگیرید واسه زندگیت ...

منم حس میکنم پرو شدن چون پدرم بهشون رو داده چون پدرم حرف میزنه اینها هم پرو بازی در میارن .الان که حرفاشونو زدن ییشتر میدونم چی کار کنم چون بهش گفتم میخوای احترام نگه داری قدمت روی چشم هر جا  میخوای بی احترامی کنی نیای بهتره.

بهشون رو دادی اجازه دادی نظر بدن حتما شما دیگه بالغید و خودتون بهتر میتونید تصمیم بگیرید واسه زندگیت ...

میگه زنگ زدی گفتی بریم چیت گر چون همسرم حوصله اش سر رفته دوتا عملش خیلی خسته اش کرده دوماه بیمارستان داغونش کرده.میگه به من چیه که ببرمش بگردونمش.من گفتم همسرم خیلی اذیت شده توی بیمارستان بریم چیت گر روحیمون باز شه بببین چقدر داستان میگه از یک جمله.دیروز بهش گفتم مشکل داری بیا بریم پیش مساور بببین من راست میگم یا شما

استارتر عزیز

من میخوام راجع به این مشکلت یه حرفهایی بزنم ، چون تو زندگی خودمم شکل گرفت

اما اینجا نمیتونم

میشه درخواست دوستی بدم؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
الان این یکی داداشم گیر داده به شوهرم دعوتش کردیم چیت گر دقبقه ۹۰ خواست کنسل کنه بهانه شم این بود تو ...

الان خودتو و شوهرت چن سالتونه چن ساله ازدواج کردید

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

م ۴۳ شوهرم ۵۰ ۶ ساله خاندادم واسه این ازدواج معطلم کردم کمتر از یکساله ازدواج کردیم

مهم خودتو و شوهرت هستین اگه شما با هم حالتون خوبه پس بیخیال حرف های دیگران

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

همینجا بگو عزیزم اشکای نداره

عزیزم

اگر برات سخته ولش کن

من متاسفانه کلی آشنا تو فامیل خودم دارم که همشون عضو سایتند

شاید مشکلاتی که با خانواده شوهر دارم رو مطرح کنم شناسایی نشم

ولی در مورد خانواده ی خودم حرف بزنم سریع میشناسنم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

خانوادت سمن!

شوهرتم بخاد تو نباید ارتباط داشته باشی باهاشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

خاندادم اصلا متوجه نیستن دارن چقدر به من فشار میارن ازشون بدم امده

ازشون محترمانه دوری بگیر به آرامش میرسی

مهم خودتو و شوهرت هستین اگه شما با هم حالتون خوبه پس بیخیال حرف های دیگران

من متوجه نمیشم چرا ازدواج من انقدر منقلبشون کردخ .دیزوز کم مونده بود بگخ خاک تو سرت با این انتخابت.اخه به اون چیه.منم گفتم هر کاری کردم به خودم مزبوطه از شمت نظر خواستم نظر بده .۴۰ سالته هنوز اینو متوجه نشدی