2777
2789
عنوان

به سمت هر کدوم از افراد خانودام میرم یه ضربه بهم میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 83 پست
میگه زنگ زدی گفتی بریم چیت گر چون همسرم حوصله اش سر رفته دوتا عملش خیلی خسته اش کرده دوماه بیمارستان ...

ماشین مگه ندارید؟اینارو زناشون پر میکنن بخدا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براشون سخته دختری رو که تا چهل به هر شکلی بوده برای خودشون تنها داشتن حالا یکی دیگه وارد زندگیش شده و سهمشون از بودن شما خیلی کم شده به مرور مجبور میشن بپذیرن نسبت بهشون بی‌خیال باشین بذارید این دفعه اونا هر وقت آروم شدن و شوهرتون رو پذیرفتن به سمتتون بیان.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خانوادت سمن!شوهرتم بخاد تو نباید ارتباط داشته باشی باهاشون

نظر شما اینکه رفتار اونها خیای دور از ادبه نه؟ من نظر اینکه حالیشون نیست توی اجتماع چطوری برخورد کنن خودشونو دست بالا گرفتن.دیروز میگغت پدر خانمم سعادت اباد میشینه و مهندس.عموی همسر من چند تا هتل داره توی قم و مشهد یکی از میلیاردهای معروف قمه.خونش ۵ طبقه بود اسانثثسور داشت وسط خونش .مثل موزه میموند پر از اشیای عتیقه و قیمتی.والا اینم شد شهرت؟که چی

اگه بتونم زمینمو بفروشم باهاش از ایران میرم .چون چند تا کشور زندگی کرده بلده قسنگ چطوری کار کنه اون ...

با شوهرت برید آمریکا اونجا واسه خودتون یه زندگی تازه شروع کنید با شوهرت کار پیدا کنید از این ادم های سمی هم دور میشید

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

با شوهرت برید آمریکا اونجا واسه خودتون یه زندگی تازه شروع کنید با شوهرت کار پیدا کنید از این ادم های ...

بزار کارم تموم شه میچسبم به زبان .دیشب از خدا خواستم برامون در باز کنه وبریم .نه من فرهنگم به خانوادم میخوره نه همسرم میفهمه اینا چی میگن

نظر خودمم اینه که ولشون کنم بالاخره پی میبرن اش با جاشه

فقط حس حسادت و از دست دادنه بذارید تا کم‌کم نبودتون رو بپذیرن احتمالا خواهر و دختر خیلی دوست داشتنی بودین و یه تکیه‌گاه براشون سخته و زمان میبره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من نگفتم بیاد دنبالم که؟ گفتم دور هم باشیم حالمون بهتر باشه.خودم میتونم با همسرم برم هرجا .لنگ وسیله ...

حالا من نمیگم کامل قطع رابطه کن با خانواده چون ما مسلمانیم و باید صله رحم داشته باشیم ولی تا میتونی رابطتو باهاشون کم کن عوضش با شوهرت کافه گردی کنید برید سینما با تور مسافرت کنید و دیگه اعصابتم خورد نمیشه با خانوادتم سالی یه بار در ارتبط باش

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

فقط حس حسادت و از دست دادنه بذارید تا کم‌کم نبودتون رو بپذیرن احتمالا خواهر و دختر خیلی دوست داشتنی ...

هر چی بودمو نبودم حق من این رفتارا نبود به برادرم موقع عقدش کلی کمک کردم انقدر رفتم امدم حتی تا ارایشگاه رزور کردن عروس رفتم بعدش کلی هذیه هرماه به عروس میدادم طلا و پارچه ودامن و....سرکار میرفتم.مادرم حتی جلومو گرغت .این حق من نبود 

فقط حس حسادت و از دست دادنه بذارید تا کم‌کم نبودتون رو بپذیرن احتمالا خواهر و دختر خیلی دوست داشتنی ...

خیلی دلم میخواد از ایران برم توی کشور دیگه خ موفق بشم و خانوادم کلا حسرت زندگیمو بخورن.جدی میگم چون باوجود اینکه ما پولدار نیستیم از نظر خانوادگی ولی پدرم برادرهام توهم بدی گرفتن.عموی همسرم خونش مثل قصر بود اینا یا پولدار ندیدن یا غرور بیش از حد دارن