2777
2789
عنوان

به سمت هر کدوم از افراد خانودام میرم یه ضربه بهم میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 81 پست
کلا همسر من بخاطر برخورداشون میگه حاضرنیستم توی جمعشون بیام .جلوش سوتی دادن ناراحت شده .تو روش پدرم ...

چه بی فرهنگ

گناه داره شوهرت اذیتش نکن دیگه نبرش پیش خانوادت برادرات و پدرت واقعا بی فرهنگن ببخشید البته

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
چه بی فرهنگگناه داره شوهرت اذیتش نکن دیگه نبرش پیش خانوادت برادرات و پدرت واقعا بی فرهنگن ببخشید الب ...

میبینی من چقدر درد کشیدم تا ۴۰ سالگی.به خودشون راحت اجازه میدن ضایع کنن همه زحمتهای ادمو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا همسر من بخاطر برخورداشون میگه حاضرنیستم توی جمعشون بیام .جلوش سوتی دادن ناراحت شده .تو روش پدرم ...

مردم عقلشون به چشمشونه بائو پولدار و موفق باشی تا احترام بزارن. شوهرت هم اشتباه زیاد داشته پول و موقعیتشو از دست داده حالا باید جبران کنه از همین جانبازی استفاده کنید شرایط زندگیمونو بهتر کنید. حتی دوباره برای آمریکا اقدام کنه 

💙💙💙💙
حسادت به چی؟ خداییش ؟ ولی شوهر من از زنهای اونها خیلی ارومتره کلا شوهرم کاری به هیچ کس نداره

ی درصد فک کن زناشونم دارن کرم میریزن ک داداشات اینطورشدن باهات

خواهر داری؟

میبینی من چقدر درد کشیدم تا ۴۰ سالگی.به خودشون راحت اجازه میدن ضایع کنن همه زحمتهای ادمو

بنظرم رها کن خانوادتو از خانواده تو چیزی درنمیاد بچسب ب شوهرو زندگیت بقران 

مردم عقلشون به چشمشونه بائو پولدار و موفق باشی تا احترام بزارن. شوهرت هم اشتباه زیاد داشته پول و موق ...

اشتباه اون به برادرام چه ربطی داره .؟ خود داداش کوچیکم دوسال پیش شریکش سرش کلاه گذاشت همه پولشو برد الان دربه در دنبال طرفه؟ من یکبار تو روش نزدم تازه کمکشم کردم

بنظرم رها کن خانوادتو از خانواده تو چیزی درنمیاد بچسب ب شوهرو زندگیت بقران

نظر خودمم همینه .این که توی روشون گفتم از چی نارحتم به نظرت بد نیست؟ به داداش بزرگم شفاف نمیگفتم از چی ناراحتم دیروز شفاف گفتم اونم اینطوری کرد شوهرت احمقه و....

یه خواهر عوضی دارم که کلا از بچگی دورش انداختیم کل خانواده

اهان اره یادمه خوندم تاپیکتو همون ک بابات گفت پول بده برا پیش خواهرت

ببین فقط فرار کن از دستشون لطفا

اهان اره یادمه خوندم تاپیکتو همون ک بابات گفت پول بده برا پیش خواهرتببین فقط فرار کن از دستشون لطفا

دیدی چه انتظارات بیخودکی از من دارن .وچقدر رفتار پدرم با مت بد بوده نه جهاز داده نه چیزی توقع داره پولمم بهش بدم تازه یک هفته است باهاک قهره یه زنگ نمیزنه

اهان اره یادمه خوندم تاپیکتو همون ک بابات گفت پول بده برا پیش خواهرتببین فقط فرار کن از دستشون لطفا

به نظر شما انتخاب من به خودم ربط داره یا اونها؟ چطور من توی انتخاب اونها ساکت بودم

نظر خودمم همینه .این که توی روشون گفتم از چی نارحتم به نظرت بد نیست؟ به داداش بزرگم شفاف نمیگفتم از ...

نه بهتر ک گفتی بفهمه دلیل قطع ارتباطتو  بی ادب بددهن

برس ب زندگیت قیدشونو بزن

دیدی چه انتظارات بیخودکی از من دارن .وچقدر رفتار پدرم با مت بد بوده نه جهاز داده نه چیزی توقع داره پ ...

بهتر ولش کن

مامانم اینطوریه؟

نه بهتر ک گفتی بفهمه دلیل قطع ارتباطتو بی ادب بددهنبرس ب زندگیت قیدشونو بزن

نظر خودمم همینه .چون باید بفهمه من راجب همسرم باهاش شوخی ندارم رو بدم به زندگیم گند میزنه همسزمم میره