2777
2789
عنوان

به سمت هر کدوم از افراد خانودام میرم یه ضربه بهم میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 81 پست
هر چی بودمو نبودم حق من این رفتارا نبود به برادرم موقع عقدش کلی کمک کردم انقدر رفتم امدم حتی تا ارای ...

شما تو محبت زیاده روی کردین و همین باعث شده فکر کنن شما باید وقف خانواده باشین ایراداتی هم که از همسرتون می‌گیرن بیشتر بهانه‌است.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خیلی دلم میخواد از ایران برم توی کشور دیگه خ موفق بشم و خانوادم کلا حسرت زندگیمو بخورن.جدی میگم چون ...

مراقب باش عزیز با تعریفاتی که از همسرتون کردین آدم اهل دلی هست به خاطر دیگران به روحیه خودتون و همسرتون آسیب نزنید اونا دیر یا زود متوجه اشتباهشون میشن و اصلا مسئله‌شون هم ثروت و این حرفا نیست شما هم با تغییر سبک زندگیتون به خودتون و روح همسرتون آسیب می‌زنید. شوهرتون اخلاقا شبیه پرنده‌ای هست که ترجیح میده زشت باشه و آواز نخونه ولی آزادیش رو داشته باشه ولی اگه شما بخواید به خانوادتون ثابت کنید که هم خوش صداست هم زیبا فقط روحشو می‌کشید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم بیاد دنبالم که؟ گفتم دور هم باشیم حالمون بهتر باشه.خودم میتونم با همسرم برم هرجا .لنگ وسیله ...

میدونم ولی کلا سعی کنید با غریبه مورد اعتماد رفتو آمد کنید ولی با خانواده نه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

استارتر عزیز کلمه افراد سمی کلمه‌ای هست که تازگی‌ها روانشناس‌ها مشاوره‌ها زیاد به کار می‌برند و انتقال داده شده به دایره لغات مردم عادی اما واقعیت اینه که شما اگر بخوای این کلمه سمی رو به هر کسی نسبت بدی بعد از یک مدت دور آدم خالی می‌شه و آدم چون یک موجود اجتماعی هست این تنها شدن روی زندگی مشترکش هم تاثیر می‌ذاره بنابراین من فکر می‌کنم اینکه شما سریع آسون‌ترین راه حل رو پیدا کنید و بخواید هر کسی که با شما مخالف هست یا به هر دلیلی باعث ناراحتی شما شده رو حذف کنید اصلاً کار درستی نیست اگر شما با همسر با خودتون خوشبختید و احساس خوبی دارید اصلاً لازم نیست این رو به دیگران ثابت کنید گذر زمان این موضوع رو به همه نشون میده ولی به نظر می‌رسه الان شما دارید تلاش می‌کنید تا به دیگران ثابت کنید که ازدواج شما یک تصمیم درست بوده که به نظر من اصلاً لزومی نداره این کارو بکنی مه آدم‌ها در اطرافشون افرادی رو دارند که مخالف تصمیم گیری‌هاشون هستند ما این آدم‌ها سمی نیستند فقط می‌خوام به طرف مقابل ثابت کنند که تو اشتباه کردی

و شما چون در تلاش هستید که ثابت کنید تصمیمتون درست بوده دچار رنجش خشم و عصبانیت شدید