2777
2789
عنوان

وای می ترسم همش میگن اخر زمان شده و

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 297 پست
درهرحال عاقبت کشتن مردم بیگناه و بی سلاح عاقبت خوبی نیست قطعاهیچ کدوم از امامان ما روی آدم بی سلاح ش ...

شما اگه جرئتشو داری بدون لفافه حرف بزن ببینیم من جواب دارم بدم بهت یا نه

من از هیچ ظالمی حمایت نکردم ولی فرق منو شما اینه که ظالم از دید ما متفاوته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینو میگم الان اوضاع بهتر از زمان اسده؟!

مگه‌ جولانی نمیگفت سوریه ای ازاد چرا جلوی اسرائیل نمیتونه وایسه اینا نمیفهمن از طرف اسرائیل و امریکا بود جولانی و کشورشون نابود کرد العا چیزی برای دفاع ندارم و اسرائیل میتونه همه جارو بگیره کسی که میاد برای ابادی چرا باید منابع علمی طرف بزنه دانشمنداش بکشه چون انها کشوری از هم پاشیده میخواستن

دعا کنید آقا ظهور کنه

دنیا گلستان بشه

آخر الزمان همه خوب و بد غربال میشن

کاش ما از اونا که میفتن نباشیم

عجل الله ظهورک🙏🙏

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

اکه خود وجود امام زمان بعد ۱۴۰۰سال منطقی باشه البته

اهان از اول هم میدونستم هدفتون اینکه امام زمان انکار کنید البته به روش خودتون .برای خدایی که از هیچ ما رو افرید نگه داشتن یک انسان تا ۱۰۰ هزار سال هم کاری نداره

اهان از اول هم میدونستم هدفتون اینکه امام زمان انکار کنید البته به روش خودتون .برای خدایی که از هیچ ...

جواب اینارو نده تعلیق میشی

نی نی یارا واسه ما زود میان

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

شما اگه جرئتشو داری بدون لفافه حرف بزن ببینیم من جواب دارم بدم بهت یا نهمن از هیچ ظالمی حمایت نکردم ...

مسلم

لفافه نداره  من واضح حرف میزنم 

هرکسی که مردم بی سلاح رو بکشه میشه ظالم درهرحال 

حالا غیر این عقیده داری شما؟  بعید میدونم

اینکه کشتن مردم بی سلاح رو مجاز بدونی از مسلمان بودن به دوره پس عقیده ات نباید غیر این باشه

نمیدونم مگه اسلامی که شما شناختی با چیزی که من باور دارم فرق داشته باشه

وگرنه هزار بار دور از جون شما داعش هم فکر کرده مسلمونه 

جهت اطلاعات امام زمان ک بیاد قراره خیلی سال حکومت  کنه

فک کنم ۱۰۰۰ سال، واینکه اگه دنیا به آخر برسه بعداز ظهر  امام زمان به نظرت همه چی  الکی نمیشه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اهان از اول هم میدونستم هدفتون اینکه امام زمان انکار کنید البته به روش خودتون .برای خدایی که از هیچ ...

من امام زمان رو انکار نکردم میگم وقتی معجزه ای به این شدت بزرگ ممکنه  پس معجزه های بعدش هم ممکنه و طبیعی