2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا گردن نمیگیره طلبکاره میگه چی داری ک می‌ترسی چیکار کردی میخواد ی دستی بزنه نمیدونم چ عکس العملی ...

اسـی اصلا ازش نترسی ها 

بگو گوشیا درمیارم میرم کلانتری تا پیگیری کنن ببینن از کیه

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

بروببین چیه...من منتظرم بیابگو..کنجکاوشدممم😂

گوشی بوده

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

عههه..گوشی مخفی؟

آره تازه میگه زیره بار هم نمیره ک از اونه😑

چقد بیشعورو شکاکه اینقد شک داره شماروهم ببره پیش خودش چیبگم والا خداازش نگذره آدم توخونه خودشم راحت نباشه بگو من بخوام غلطی کنم همه جامیتونم انجام بدم نیازی به کنترل تونیست خودم شرافت دارم 

بعدشم چقد احمقه که سایلنت نکرد 

شوهرمنم رانندس بیشتروقتانیست بددلم هس منم دوس ندارم توخونه باشه من حوصله خودشو ندارم چه برسه به یه مرددیگه حالم ازمردابهم میخوره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا بهش گفتی.اینجوری بدتر شک میکنه

تا شک کنه اعصابم خورد کرد خودش هزار تا کار میکنه فکر میکنه منم مثل خودشم چون من ی در کوچیک دارم تو کوچه ی در هم تو حیاط مادرشوهرم فکر میکنه نکنه از در کوچیک کسی میارم داخل خونه خاک بر سرش اصلا ب ذهنش نمیرسه ک دخترم همیشه پیشمه اگه بر فرض بخوامم نمیتونم اینقدر شک کنه جونش بالا بیاد مرتیکه گردن نگیر یعنی رو تخت هم با ی زن دیگه بگیرمش یا میگه توهم زدی یا میگه من نبودم 

چقد بیشعورو شکاکه اینقد شک داره شماروهم ببره پیش خودش چیبگم والا خداازش نگذره آدم توخونه خودشم راحت ...

نمیتونه ببره دیگه راحت ب کثافت کاری‌اش نمیتونه برسه همش بهونه میاره ک اجاره و رهن زیاده