2777
2789
من خیلی درگیر مریضی و مشکلات هستم اصلا ن ظاهرشو دارم ن همچین ادمی هستم نمیدونم چرا همیشه فکر میکنه خ ...

كافر همه رو به كيش خود پندارد خودت درگيرً نكن با ارامش لخواب تا فردا ببين چه خبره  بعد اگه چيزي لود سربع اقدام نكن اول فكر كن تا محكوم نشي ان شالله چيزي نيست

كافر همه رو به كيش خود پندارد خودت درگيرً نكن با ارامش لخواب تا فردا ببين چه خبره بعد اگه چيزي لود ...

ان شالله ک چیزی نباشه ولی نمیتونم بیخیال باشم همین چن دقیقه قبل هم دوباره صدا اومد تو بالشت ام رو نگاه میکنم ببینم چیزی نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لایکم کن

نتونستم تشک و بلند کنم الان زنگ زدم بهش تو چیزی گذاشتی زیر تخت گفت ن چی بزارم گفتم صدای ویبره و بوق بوق میاد میگه خودت گوشی گذاشتی میگم من مگه مرض دارم گوشی بزارم میگه یادت نیست از دست دخترم قایم کردم بعد گفت مگه چیزی داری میترسی گفتم نه ولی حس بدی دارم یکی ب صدام انگار عصبی شد گفت کاری نداری قطع کنم گفتم وقتی اومدی همشو بیرون میاری گفت باشه حالا اگه تونستم ب پدرم میگم کمکم کنه بتونم بلندش کنم