2777
2789

اصن درک و شعور نداره این آدم. من باردار رو از صبح تاشب تنها میذاره تا ی ذره میخوام بخوابم هیزنگ میزنه مثلا نگرانم هست مرتیکه فکر کرده من خر هستم البته خر نبودم عمرم رو حیف همچین اشغالی بااون خانواده کثافتش نمیکردم بعد ۲۰ شب قراره بیاد خدا میدونه از وقتی مادرم رفته تنها چقدر ترسیدم تازه زنگ زده میگه من خودم همیشه نوکرت بودم و هستم  از اینکه فکر میکنه با حرف میتونه خرم کنه ازش بدم میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش ام بچه میخواست ؟ بچه اولتون ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

عزیزدلم شما الان بارداری حساس شدی منم سر بارداری اینجوری بودم دهن همرو صاف کرده بودم با همه دعوا داشتم سعی کن آروم باشی چند تا صلوات بفرست آب بخور اگه ام اومد خیلی آروم بهش بگو ،شما الان بارداری استرس برات خوب نیست همیشه تو هر شرایطی سعی کن خونسردی خودتو حفظ کنی ❤️❤️❤️

منم همینطور 

ازصبح گوشیش خاموشه نمیدونم کدوم گوریه صابکارش صدبار زنگ زده رفته بخاطر نیسانش که دست شوهرمه اعلام سرقت کرده بسته های مردمو صبح رفته از انبارگرفته پخش کنه دیگه غیبش زده نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم تو تصادفیای بیمارستانم اسمش نبوده صابکارش رفته کلی دنبالش گشته الانم کلانتری هستن هزاربار زنگ زدم خاموشه اعصابم به شدت خورده نمیدونم چی شده