2777
2789
وای خدای منچه صبری داری شما، من بودم یکی میگفتم کمکم بده نگاه کنم ببینم چیه😬شوهرتونم که گردن گیرش خ ...

کسی نیست پدرمم مشغول کارای خودشه وگرنه میگفتم بهش خودم کیست دارم میترسم بلند کنم بترکه

چقدر برات عاديه اينكه كاري كنه ☹️☹️☹️☹️☹️خيلي اذيتت كرده؟متولد چه ماهيه

۷۳ شهریور من کلا از خونه پدرم فرار کردم مطمئنم هر کاری کنه جدا نمیشم پس بهتره خودمو بیخیال بگیرم اذیت نشم اینجا از خونه پدری ام بهتره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۷۳ شهریور من کلا از خونه پدرم فرار کردم مطمئنم هر کاری کنه جدا نمیشم پس بهتره خودمو بیخیال بگیرم اذی ...

به یک همسایه بگو بیاد کمکت الکی بگو یک تیکه طلا گم کردم فکر کنم اون زیر افتاده. اگه مرد همسایه اومد بگو با خانمش بیاد که حرفی توش نباشه

به یک همسایه بگو بیاد کمکت الکی بگو یک تیکه طلا گم کردم فکر کنم اون زیر افتاده. اگه مرد همسایه اومد ...

متاسفانه شهر کوچیکی هستم تو حیاط مادرشوهرم زندگی میکنم همسایه هم از اون فیس و افاده های پولدار هستن امکانش نیست همون شوهرم خودش بیاد تکلیفم مشخص میشه 

من کلا نسبت ب کاراش بی حس شدم واسم مهم نیست خودم روزی هزار بار فحشش میدم ولی دیگه جرات ندارم ب زبون ...

اتفاقا منم تقریبا دارم بی حس میشم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫