2777
2789
عنوان

یعنی مادرشوهرم آشتی ومیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 29 پست
دقیقا👍منم قطع رابطه بودم مادرش هربار یه چیزی می‌فرستاد منم از شوهرم تشکر میکردم به روم نمی‌اوردم من ...

مادرشوهرم میشناسمش اهل خودشیرینی و اینکارا نیست 

بماند ک شوهرم دیونه وار مادرشو میخواد و نیازی نیست بااینکارا دل پسرشو بدست بیاره

خداکنه پسرمنم همینطور در اینده باشه که شوهرم مادرشو میخواد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=363947324]هیچ مادری دوست نداره زندگی بچه ش خراب شه، مطمئنا دوستون داره، شما پیش قدم شید🌹[/QU ...

وقتی برگشتم به زندگیم خونه هر کدوم از فامیلا که میرم میگفتن مادرشوهرت خیلییی ناراحت بود رسیدید به طلاق و اصلا دلش نمیخواد جداشید اما کاری از دستش برنمیومد

اما(پدرشوهرم عوضی و چتراله )

منم دلم میخواد اشتی کنم یک بارم به شوهرم گفتم شوهرم خیلی خوشحال شد قرار بود بریم اما بعدش همین برادر ...

پس اگه دلت میخاد یه شب برو کدورتا رو از بین ببر اگه حال دلت خوب میشه 

اون شاید وقتی میدیده برادرش اینجوری زندگیشو بهم ریخته و دیده زندگی مادر پدرشم اینجوریه دوس نداشته دعواهاشونو تو ببینی نمیدونم یه چیزی تو این مایه ها 

بزار هر موقع شوهرت اوکی داد برید 

هیچ مادری دوست نداره زندگی بچه ش خراب شه، مطمئنا دوستون داره، شما پیش قدم شید🌹

منم دلم میخواد اشتی کنم یک بارم به شوهرم گفتم 

شوهرم خیلی خوشحال شد قرار بود بریم اما بعدش همین برادرشوهرم دعوا درست کرد و خونوادشوهرم درگیر شدن

وشوهرمم هی رفتن ومیپیچوند و امروز فردا میکرد منم بهش نگفتم

حتی حدس زدم شاید خونواده شوهرم نخوان بیام

اینو هم چندین بار از شوهرم پرسیدم که چیزی شنیدی اگ خونوادت نمیخوان بیام بگو اونم قسم و آیه که نه اینطور نیست اشتباه فکر میکنی اصلا چیزی نگفتن خونوادم

پس اگه دلت میخاد یه شب برو کدورتا رو از بین ببر اگه حال دلت خوب میشه اون شاید وقتی میدیده برادرش این ...

اره درست میگی عزیزم توهمین روزا پیشنهادشو دوباره به شوهرم میدم

اگه دیدی استقبال کرد برو وگرنه بزار موقعیت بهترانشالله به خوشی بگذره

انشالله

مشکل منم همین پدرشوهرمه که زبونش تلخه شایدم شوهرم چون میدونه ممکنه پدرش چیزی بهم بگه نخواسته بیام وگرنه اول ک بهش پیشنهاد رفتن و دادم پرواز کرد از خوشحالی 

انشاللهمشکل منم همین پدرشوهرمه که زبونش تلخه شایدم شوهرم چون میدونه ممکنه پدرش چیزی بهم بگه نخواسته ...

به هر حال زخم خورده اس ادم .. میگه احتیاط کنه ممکنه همونم باشه شاید مادرشوهره دوس داره ولی خب پدرشوهره باز ناراحتی پیش بیاره شوهرت بخاد پیشگیری کنه از این اتفاقا 

باز اگه حس کردی اینجوریه میتونی خودت مادرشوهرت اینا رو دعوت کنی

به هر حال زخم خورده اس ادم .. میگه احتیاط کنه ممکنه همونم باشه شاید مادرشوهره دوس داره ولی خب پدرشوه ...

یعنی مادرشوهرمو دعوت کنم تنها؟

فکرنکنم بیاد چون انتظار داره قبلترش من برم خونشون برا رفع کدورتا هرچند بین من و پدرومادرشوهرم بحثی پیش نیومد فقط خواهرشوهرام زنگ و پیام و بی احترامی میکردن و برادرشوهرم ک بااینا قطع ارتباطم

یعنی مادرشوهرمو دعوت کنم تنها؟فکرنکنم بیاد چون انتظار داره قبلترش من برم خونشون برا رفع کدورتا هرچند ...

نه اول بشین با همسرت صحبت کن ببین قضیه چیه 

اگه اوکی بود و گفت موقعیت مناسبه برید 

اگه نه همون قضیه پدرشوهرت بود(به خاطر تلخی زبون) دعوتشون کن هر دو رو پدرشوهره خواست میاد نخواستم که هیچی

بعد به قول خودت تو این قضیه اینا زیاد مقصر نبودن با اونی که باید قطع رابطه باشی هستی 

خنده داره اما من تاپیکت و صحنه ی خوندن تاپیکتو قبلا دیدم .... همه چیز از قبل رقم خورده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نه اول بشین با همسرت صحبت کن ببین قضیه چیه اگه اوکی بود و گفت موقعیت مناسبه برید اگه نه همون قضیه پد ...

اره همین کارو میکنم ممنونم عزیزم که قشنگ راهنماییم کردی

منم دلم میخواد اشتی کنم یک بارم به شوهرم گفتم شوهرم خیلی خوشحال شد قرار بود بریم اما بعدش همین برادر ...

شما برو اصلا هم کاری به کارای برادرشوهرت نداشته باش، حرفشونزن، حرفم زدن بحث نکن، دخالت نکن، محترمانه برو، محترمانه بیا