2777
2789
عنوان

یعنی مادرشوهرم آشتی ومیخواد

296 بازدید | 28 پست

من باخونواده همسرم قطع ارتباطم 

البته ناگفته نماند یبار مادرشوهرمو بیرون دیدیم و سلام کردم دیگه بعد اون حتی ندیدمش

اما هروقت شوهرم بره خونه پدرشوهرم

مادرشوهرم هربار یا میوه میفرسته دست شوهرم یا ترشی که خودش درست کرده یا تره بار و خرما وهربار یچیز میفرسته دست پسرش

یعنی این کارش چیه بااینکه قطع رابطم اما اینارو میفرسته؟؟

اینم بگم شوهرم کارش صبح تاشب سرکاره و اکثرا ماخونه ایم اینطورم نیست که بگیم بفرسته برا فقط پسرش چون اکثرا شوهرم بیرون میخوره و سرکاره

یه خلاصه بگم ک بدونید چرا قطع ارتباطم

من و شوهرم بخاطر خیانتش رسیدیم به طلاق یه بچه هم دارم

منم دیدم بچم داره داغون میشه وشوهرمم پشیمونه باگرفتن حق طلاق برگشتم به زندگیم

این وسط وقتی تو جنجال طلاق بودیم شوهرم چون چیزی بنامش نبود مهریه هم قسط بندی شد من رفتم ماشین قبلی شوهرمو که چندماه قبلترش به برادرش فروخته بود و توقیف کردم و بردم پارکینگ که به شوهرم فشار بیارم طلاق بده وبعد ماشین و از توقیف دربیارم خلاصه وقتی برگشتم ماشینم بهش پس داده شد

(خلاصه همین برادرشوهرمم قبلترش کلی اذیت کرده وتهمت و دروغ ومنشاء پاشیدن زندگیم بود بماند که وقتی ماشینشم توقیف کردم حتی فحشای رکیک ناموسی به خودمو و خونوادم ازش شنیدم

خلاصه سرهمین ماشین با خونواده شوهرم بحث و حدیث هایس پیش اومد که من از وقتی برگشتم اصلا نرفتم خونه پدرشوهرم تقریبا ۲ ماهی میشه که برگشتم

حالا بنظرتون اینکار مادرشوهرم یعنی چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه خلاصه بگم ک بدونید چرا قطع ارتباطممن و شوهرم بخاطر خیانتش رسیدیم به طلاق یه بچه هم دارممنم دیدم ب ...

اینم بگم همین برادرشوهرمو هم فعلا کلاهبرداری کرده سر خونوادش و با خونوادشم دعوا و جنگ افتاده و حتی پدرشو کتک زده وهمه خونواده شوهرم فهمیدن چه اشغالیه وباهاش قطع ارتباطن

بیشتر چون شنید من برگشتم به زندگیم دیونه شد

یه خلاصه بگم ک بدونید چرا قطع ارتباطممن و شوهرم بخاطر خیانتش رسیدیم به طلاق یه بچه هم دارممنم دیدم ب ...

هیچ مادری دوست نداره زندگی بچه ش خراب شه، مطمئنا دوستون داره، شما پیش قدم شید🌹

میخاد آشتی کنه غرورش نمیزاره

حالا اینم بگم منم خونوادم همیشه وقتی میرم خونشون و برمیگردم کلی هله هوله و میوه اینا میدن دستم ببرم خونه اما خب این برامن و بچمه و خونوادم از اول همینطور بودن

اما خب مادرشوهر اونم باهاش قطع ارتباطم اینارو میفرسته یعنی میخواد اشتی کنه؟

خودشیرینی جلو پسرش

دقیقا👍منم قطع رابطه بودم مادرش هربار یه چیزی می‌فرستاد منم از شوهرم تشکر میکردم به روم نمی‌اوردم منم بعضی موقع ها یه چیزایی میفرستادم خودشیرینی در مقابل خودشیرینی

میخااد آشتی کنه ولی اونش با شماست. ببین با کدوم اعصابت آروم تره

منم دلم میخواد اشتی کنم یک بارم به شوهرم گفتم 

شوهرم خیلی خوشحال شد قرار بود بریم اما بعدش همین برادرشوهرم دعوا درست کرد و خونوادشوهرم درگیر شدن

وشوهرمم هی رفتن ومیپیچوند و امروز فردا میکرد منم بهش نگفتم

حتی حدس زدم شاید خونواده شوهرم نخوان بیام

اینو هم چندین بار از شوهرم پرسیدم که چیزی شنیدی اگ خونوادت نمیخوان بیام بگو اونم قسم و آیه که نه اینطور نیست اشتباه فکر میکنی اصلا چیزی نگفتن خونوادم