2777
2789
عنوان

پیام دعوام با خواهرشوهر حسود شات

6756 بازدید | 85 پست

(هنوز خواهرشوهرم نبست دلی جدی ایم و مشاوره قبل ازدواج میریم)

من بااین دوستم خیلی صمیمی ام چندین ساله و به شدددت منو دوس داره

به اصرارخودش با برادرش اشنا شدیم برای ازدواج،

علاقه مند شدیم،ما یه دعوای گنده بینمون افتاد و کات کردیم ،اونموقعیم ک باهم بودیم دوستم خیلی حسادت میکرد میگفت اونو بیشتر دوس داری واسه اون بیشتر وقت میزاری  ولی واسه من نه(بقزان اینجوری نبود)

گذشت و با اصرارای پسره و اصرار دوستم دوباره بهش فرصت دادم

ولی بازم رفتاراشو شروع کرد دوستم

خیلییی روم حساسه

باورتون میشه از دیشب پیشش بودم تا همین یکساعت پیش

اخرش‌داداشش گفت خیلی دلم برات تنگ شده میشه ببینمت

گفتم اره بیا برگشتنی تو برسون منو

دیگ به جای اینک با دوستم برگردم خونه گفتم اون برسونتم

ازاونموقع انگار دشمنم شده میگ اونو به من ترجیح دادی

شاتشو میزارم بیینید جیکارکنم باهاش

هم پسره رو دوس دارم هم دوستمو

ولی خسته شدم ازاین حسادتش و حساسیتش روم،هم میگ باید زنداداشم شی هم اینجوری‌همه جیو زهرمارم میکنه

از عصبانیت امشب معده درد داره میکشتم

تروخدا بگید چیکارکتم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداشش میدونه؟ چندسالتونه هرسه تو دوستت و برادرش؟

دراین حد نه

من ۲۲

رقیقم ۲۷

اقاعه ۳۱

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

چرا هیچ کس به تاپیکای من توجه نمیکنه

چون پست اول میزارم؟.؟انکارباید عین بقیه معطلتون کنم

وا این بچه بازیها چیه مگه بچه دبیرستانیه.شماهم دیگه زیادی توهین کردی بهش ولش کن محل نده کار خودتو بکن 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.