2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کنم پیام این کاربر آرومت کنهمنم برای خودم اسکرین گرفتم😂😂

راسته میگه انگار خودت تازه متولد شدی حس خوبی داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

منم چن ماه پیش وضعیت تورو داشتم 

از وقتی حامله شدم ی شب نبود بخاطر زایمان گریه نکنم 

ولی یهو ک دردم گرفت رفتم دردام خیلی خفیف بود و کامل سرپا بودم ساعت ۹ نیم شب بستری شدم تا ۱۱ شب ک دردام واقعا خفیف و قابل تحمل بود فقط از ۱۱ ب بعد یکم شدید شد ولی ۵ دیقه یا ۱۰ دیقه آخرش دردناک بود ک واقعا سریع تموم میشه ک من بی حسی نگرفتم تو بی حسی بگیر هیچی نمیشه اصلا نمیفهمی 

اصلا آدم با آدم فرق میکنه بخدا .

اطرافیان منم مث من بودن فقط ۲۰ دیقه آخر یکم بد بوده براشون 

اینو کسی بهت میگ ک برو توی تاپیکاش ببین چقدر وحشت راشت

من دوتا طبیعی اوردم هردو درشت بودن و خودم لاغر و ریزم

من خودم۵۲ کیلو ام البنه دو کیلو بخاطر بارداری اضافه کردم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

بله وحشتناکه دو ماه دیگه باید زایمان کنم خیلی میترسم

عه سلام خوبی اگه اشتباه نکنم قبلا گفته بودی که مبخواید بچه بیارین پس بارداری به سلامتی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چطوری زایمان بدون درد تجربع کردی؟؟

با روش امپول بی دردی وریدی داخل سرم تو رگ دست میزنن میخوابی نمیدونم چجوری زور میزنی بچه میاد هییچی نمیدونم چون ندیدم ک بدونم میخوابی پامیشی زاییدی من دوتا بچه اینجور زاییدم عالیه

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

نه ولی اون روزی که زایمان کرده بودم خانم هایی بود ک سزارینی بودن حال و روز و درداشون خیلی بیشتر از م ...

منم زایمانم طبیعی بود بغل دستیم که تو یک اتاق بودیم سزارین.من راحت بچمو بغل میکردم خانوادم اومدن میخندیدیم باهم بعد عکاس بیمارستان اومد از خودم و بچم عکسای قشنگ گرفت ولی اون خانم همش درد میکشید  و باید راه میرفت

من طبیعی زایمان کردم بچم خیلی درشت بود هم اتاقیم سزارین کرده بود حالش خوب نبود اصلا هر چی واسم میاوردن میخوردم😂مامانه اون دختره که سز کرده بود دهنش وا مونده بود همینجوری منو نگاه میکرد بلند شده بودم واسه خودم تو بیمارستان راه میرفتم😂

منم چن ماه پیش وضعیت تورو داشتم از وقتی حامله شدم ی شب نبود بخاطر زایمان گریه نکنم ولی یهو ک دردم گر ...

خداروشکر ایشالله واسه منم راحت باشه🥲🤌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

من طبیعی زایمان کردم بچم خیلی درشت بود هم اتاقیم سزارین کرده بود حالش خوب نبود اصلا هر چی واسم میاور ...

😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40