2777
2789
عنوان

از خاطرات بی پولیت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 115 پست

مامانم میگه رفته بودیم شهربازی من دلم میخواست سوار وسایل بشم هیچی پول نداشتن بهم گفتن پول نداریم گفتم عیبی نداره بجاش به بچه‌ها نگاه میکنم اون موقع ۳ سالم بود.

مامانم میگن اونموقع که تو به بچه‌ها با حسرت نگاه میکردی برای  از ته دل، دلم شکست

همون موقع نگهبان میاد و آشنا در میاد و منو مجانی سوار وسایل میکنه.

معجزه کن صبر مرا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه دوستام اتاق شخصی داشتن. اینکه خانوادگی میرفتن مسافرت. اینکه هیچوقت کلاه پنکه‌دار نخریدن برام(خیلی خنده داره ولی دلم میخواستش واقعاااا😂). دلم کلاس گیتار میخواست و میخواد. 

پزشک کوچولو🩺📚

منی ک از بچگی تا الان بی پدر بزرگ شدم طلاق گرفتم نخوردم نپوشیدم کار کردم میکنم تو خونه ها نظافت پاس خرج بچه هام ته کفشم سوراخ شده ندارم بچم ماشین اسباب بازی میخواد ندارم یه گوشی ده ساله دارم دلم خوش میام نی نی سایت میخونم

چند روز پیش پول لازم بودم از قلک پسرم برداشتم بچم گفت چیکا میکنی گفتم قلبتو پاره میکنم برم قلک نو بخرم 

آخرش رفتم قلک خریدم ولی اون 300 تومن رو دلم سنگینی میکنه😔کاش بشه زود برگردونم از شیر سگ حرومتر میدونم 😂😂

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

کوچیک که بودم عروسک نداشتم.  خواهرزاده م از من سه سال کوچکتر بود و عروسک سخنگو داشت. منم روی کاغذ یه دختر کشیدم و با قیچی دور عکس رو بریدم و مثلا اون نقاشی  شد عروسک من

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.

از کودکیم مشکل خشتک داشتم همیشه پاره بود و میدوختمش 

مشکل نداشتن چتر توی بارون مثل موش اب کشیده بودم 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 

من تو تمام دوران کودکیم فقط یه دونه عروسک داشتم...‌اونم چون دخترخالم این عروسک و خریده بود منم کلی گریه کردم که عروسک میخوام برام خریدن....بعد هم هیچوقت باهاش بازی نکردم....چون میترسیدم خراب بشه...دورش یه نایلون کشیده بودم گذاشتمش بالا طاقچه...هنوزم عروسکم رو دارم بعد سی سال

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

عزیزدلم🫂❤️الهی که سفرش بی خطر باشه کاش اسم منم بگی دعام کنه

اسمت چیه ؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
منی ک از بچگی تا الان بی پدر بزرگ شدم طلاق گرفتم نخوردم نپوشیدم کار کردم میکنم تو خونه ها نظافت پاس ...

الهی عزیزم

منم اوضام جالب نی ب همین جا دلم خوشه 

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔