2777
2789
عنوان

از خاطرات بی پولیت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 115 پست

یه بار خرید کردم موجودی نداشتم ۴ هزار تومن 

وقتی فهمیدم خیلی خجالت کشیدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو مدرسه مدیرمون از شرایط خونوادگیم خبر داشت هرازگاهی اخرای زنگ میومد منو صدا میکرد بهم خرتو پرت میداد ببرم خونه همه بچه ها میدونستن برا چی صدا میکنه... هم خوشحال میشدم هم ناراحت😔

کلاس دوم دبستان بودم یه مانتو سبز دیدم هنوز جلو چشامه بابام نتونست بخره

اگر میلیون ها مانتو بخرم اون مانتو از یادم نمیره

دومی تازه ازدواج کردم سر مسائلی باردار شدم پول سز نداشتم رفتم طبیعی 

هنوزم بعد از هفت سال عوارض اون زایمان باهامه

ولی شکر خدا الان خوبه وضعمون

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
چرا گریه کردی قربون چشای قشنگتالهی ک همیشه بخندی

ممنون ، مامانم فردا میره کربلا ، از الان دلتنگشم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

همیشه حسرت دوچرخه و عروسک داشتیم وای حالم بد شد من جدا از اون نداری و بدبختی هیچ وقت خدا مامانم باهامون جایی نمیومد یا مریض بود بمیرم براش یا حوصلشو نداشت همیشه با حسرت به بچه های که کنار مامانشون بودن نگاه کردم یادمه یه بارم تو راهنمایی کفش نداشتم یه کفش بزرگ مال دختر داییم دادن پوشیدن سر صف چند نفر خندیدن بهم محاله یادم بره خدایا قسمت میدم به امام رضا نزار حسرت به دل بچه ای بمونه که تا آخر عمر با یادآوریش زجر میکشه

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید