2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4452 بازدید | 151 پست
ارزوهایی که چقدر آسون و بی دردسر خدا به بنده هاش میده ولی برای امثال ما .....

اره خیلی سخته همش میگم خوشبحال خواهرو برادرام بچه هاشون شکزخدا سالمن 😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توکل بخدا امیدوارم یه راهی پیدا کنن دکترا تو ایران

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

بیشتر از بیماری پسرت از حرف همسرت ناراحت شدم...

نمی دونم چی میشه که آدما گاهی بجای زبان نیش مار در دهان دارن.اینم در نطر بگیر حالا شاید عصبی بوده یه حرفی زده

بدل نگیر 

این رنجی که داری می کشی حتما مقدراتت بوده نه تاوان چیزی

به این چرت و پرتا فکر نکن

فقط به خدا پناه ببر

چله ی سوره ی حشر برای پسرت بخون

روزی یه دونه بدون وقفه

انشالله خدا بهت صبر و توان بده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
راه میره‌‌؟ خدا صبرت بده😭

میگم هیچ کاری 

تمام کاراش رو خودم باید انجام بدم 

فقط خدا چرا جیغ های این جوری بهش داده 

اعصابم دیگه نمیکشه

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

همین الان با فکر اینکه خدا چقد تو زندگی زجرمون داد مگه چیکار کرده بودیم از خواب پریدم منم یکی از عزیزانم بیماری لاعلاج گرفت و جلوم پرپر شد بعد این همه زجر اصلا هم نمیشه از خدا پرسید چرا اینکارا رو میکنی چون هر کار دلش بخواد میکنه و ما قدرتی در برابرش نداریم  واقعا ناامید کننده هست این دنیا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم شیش ماه اول کلا گریه میکردم هیچ چیزی نمیتونستم بخورم حتی میخواستم خودکشی کنم که شوهرم برادرش فهم ...

خدا کمکت کنه حال کردم با این طرز فکرت دمت گرم انشالله همه مشکلات حل بشه

درد تو از ما بیشتره چجوری باهاش کنار امدی😭

کنار نیومدم 

فقط دارم زجر میکشم 

۱۳ساله هیچ جایی نرفتم 

۴سال به ۴ سال  خونه بابام نمیرم 

جاهای دیگه پیشکش  

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483