2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 79386 بازدید | 637 پست
من این موضول رو الان دارم به شما میگم خیلب خود خوری کردم خداشکر اخرش ما سربلند شدیم

عزیزم کار خوبی میکنی خودتو سبک کن

ما هم که نمیشناسیمت که یوقت بترسی که حرفی به کسی بزنیم و ...

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خدایا بچه هم داره ؟ شوهرش مگه پیره یا مشکلی داره؟ زنه خیلی زیباست ؟خدا بگم چیکارش کنه عصبی شدمم ...

فقط کرم دارن کرم کثیفن

بلانسبت

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بیچاره من ک ۱۵ روز از ماه تنهام با بچه کوچیک🥲تو از همسایه میترسی من از برادرشوهر😪

چه وحشتناک چرا ازش میترسی عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
منم امشب شوهرم نمیاد 😬😬😬😟😟😟😟😟

عزیزم امیدوارم هیچ مشکلی برات پیش نیاد 

من زنگ زدم شوهرم خودشو رسوند بهم 

درارو‌ قفل کن یکی از چراغا رو هم روشن بذار

عزیزم کار خوبی میکنی خودتو سبک کنما هم که نمیشناسیمت که یوقت بترسی که حرفی به کسی بزنیم و ...

نه بابا اینجا بهترینه واسه درد دل کردن دیگه به دور و ریام اعتماد ندارم این یه نمونه ش بود 

نه بابا جوونن اصلا خوشگل نیس بابا مالی نیس

وای 

حالا اصلا قشنگم باشه دلیل نمیشه همچین کاری کنه زنکیه پر رو 

ببین تو یوقت با شوهرت سرد نشیااا یا باهاش بحث نکن و از خودت نرونش 

چون خدای نکرده اگر تو باهاش بد بشی ممکنه ترغیب بشه بره طرف اون

آره کار اشتباهی کردم کلی ام به خاطرش ترسیدمولی خداروشکر شوهرم رسید

خداروشکر عزیزم

من یبار تنها بودم همسایمون نمیدونم چیکار داشت انقدر زنگ در و زدددد تا خسته شد رفت یبارم یه غریبه زنگ و زد از پشت آیفون گفتم کیه هی میگفت باز کن بیا جلو در اصلاااا جوابشو ندادم دیگه دیگه ام نفهمیدیم کی بود

شوهرم توایل دو هفته بود دو هفته یه شهر دیگه بود

باز نمیکنم میگم کسی که با من کاری نداره ولش کن😂

نه بابا اینجا بهترینه واسه درد دل کردن دیگه به دور و ریام اعتماد ندارم این یه نمونه ش بود

دقیقا 

امیدوارم هیچ مشکلی برات پیش نیاد و زندگیت عالی باشه 

مطمئن شد تنهایی میخاد نقششو عملی کنه😁👻👽

احمق نترسونش😡

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

هیچ وقت نزارید بقیه بفهمند تنهایید من حتی زمان هایی ک خانواده خونه نبودن کفش دوتا جلو در میذاشتم صدا تلویزیون و برق روشن 

کنار دستمم همیشه چراغ قوه موبایل و چاقو یود