2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 79386 بازدید | 631 پست
خودمم از سوال کردنش ترسیدم خیلی

چند وقت پیش یه آقای اومد دم در گفت برا سر شماری اومدم،ظهر اومده بود منم دیدم چشماش سبزه ازش ترسیدم ،اون هر سوالی که میکرد لابه لای در جوابشو میدادم،الان یادم میاد خندم میگیره با رفتارم،بهش میگفتم از کجا بدونم راست میگی ،میگفت بیا اینم مدرکم با خنده میگفت بیشتر می ترسیم..شب که شد شوهر م گفت یکی از اقواممون گفت رفتم برا سر شماری خانمت خیلی ترسیده بود ،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پر دل و جرات کجا بود من الان از شدتی که دستشویی دارم دارم میترکم از ترس نمیرم نمیدونم چم شد یهو درو ...

خب عزیزم اشتباه کردی اصلا درو باز نکن برا کسی. من که تو اپارتمانم کم واحده و همه رو میشناسیم باز کسی در میزنه میترسم حالا پسرم بچس بدو میره باز میکنه من تا دم سکته میرم.

اره ترفنده جدیداخانمه میاد میسنجه بعد بقیه میریزن توی خونه باید خیلی مراقب باشی

دقیقا.برا همین میگن این دوره ب چشمای خودتم نباید اعتماد کنی.حتی اگ زن باشه نصف شب بی موقس.شاید زنه حواسش بوده دیده شوهرش امشب نیس اومده درخونش